Költözz üres lakásba, ezt is otthonossá teheted!

Lakásvásárlás előtt azon is elgondolkodunk, hogy berendezett vagy üres lakásokat keressünk. Néha csak félig vannak berendezve, ilyenkor csak néhány darab megvásárlásával kell foglalkoznunk. Mi most Budapest különböző kerületeiben keresgéltünk olyan jó állapotú lakásokat, amik nincsenek vagy csak félig vannak berendezve. Sokszor segít az, ha nincs berendezve, mert így úgymond elölről kezdhetjük az álmodozást és saját stílusunknak megfelelően válogathatjuk ki a bútordarabokat, kiegészítőket. Igenis nehéz olyan lakást vásárolni, ami tökéletes.

A Batthyány tértől 1 percre egy jó állapotú félig üres lakást találtunk. Kitűnő az elhelyezkedése, innen minden nagyon könnyen megközelíthető a metrók és villamosok segítségével. A jó állapotú másfél szobás kégli jó elrendezésű, világos és a konyha ablakából az udvarra van kilátásunk. Fontos, hogy akár azonnal költözhető!

I. kerületi lakás

A XIII. kerületben, a Hollán Ernő utcában egy klasszikus stílusú világos lakás várja azokat az új lakókat, akik otthonosabbá teszik. A közelben található a Szent István tér, kikapcsolódhatunk a közeli színházakban,  a Margit-szigeten és a Duna-parton. Lakásnézéskor egy belsőépítésztől még design tanácsadást és átalakítási ötleteket is kaphatunk.

eladó lakások

Budapesten, a Tisztviselőtelepen egy földszinti, udvarra néző galériás lakás is jó lehetőség. A 28 nm-es összkomfortos otthon nagyon hangulatos a piros és narancs színekben. Nemcsak saját lakhatásra, hanem kiadási célból is megfelelő lehet.

VIII. kerületi ingatlanok

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor reménykedik:  "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

Orbán Viktor reménykedik: "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

A fővárosban folytatódott a Fidesz-elnök, kormányfő kampánykörútja.

Komoly bevásárlással született meg Magyarország legnagyobb irodaportfóliója

Komoly bevásárlással született meg Magyarország legnagyobb irodaportfóliója

Az elmúlt évek legfontosabb ingatlanpiaci eseményei között említhetjük a CPI Hungary vállalatfelvásárlásait.

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Tavaly a 2022-höz hasonló mértékű veszteség jött össze, de folytatják a hálózat bővítését és a magyar kkv-k termékeinek bevonzását. 

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

© 2024 (v2.202102)