Két generációs II. kerületi családi ház!

Szép környezetben mindig kellemesebben telnek a hétköznapok. A II. kerület ingatlankínálata tele van nagyszerű eladó házakkal, most egy olyan darabot választottunk ki, ami akár két generáció számára is alkalmas lehet. Sokszor jó, ha közelben van a család, bármelyik fél is egyedül van, segítségre van szükség ott tudnak lenni egymás mellett. Egy közös étkezés, esti program, kikapcsolódás mind értékes lehet.

Most ezt az 1979-ben épült II. kerületi családi házat választottuk ki, a 4 szoba kedvező lehet több generáció számára is. A 200 nm-es ingatlan egy kisebb telken van, ahol kellemesen kikapcsolódhat a család.

eladó lakások II. kerület

A ház több alkalommal is felújításon esett át, ilyenkor sor került a nyílászárók cseréjére, a külső szigetelésre, új hideg burkolatok elhelyezésére és még a parketták csiszolására, lakkozására is. A földszint egy nappalit, hálószobát, étkezős konyhát, kamrát, fürdőt, egy előszobát és egy teraszt foglal magába. Az emeleten található egy nagy méretű nappali, hálószoba, fürdő, valamint egy 38 nm-e terasz is. A két rész teljesen elszeparálható!

eladó családi ház

A régies bútordarabok kellemes hangulatot árasztanak. Különlegessé tehetik a kinézetet, sőt értékes daraboknak is számítanak!

eladó családi ház II. kerület

Bevásárlási lehetőség, óvoda, és játszótér a közelben van. A közlekedés könnyen megoldható, az 57-es, a 257-es busz megállója két perces sétáló távolságra van.

A tehermentes, 77,5 millió forintba kerülő ház birtokba vétele akár rövid időn belül is megvalósulhat!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)