Szebbnél-szebbek a hét kiválasztottjai!

A héten is körülnéztük az eladó lakások kínálatában az Otthontérkép.hu oldalon. Újabb kincsekre találtunk, amiket megtekintve leesett az állunk. A kiválasztott lakások leírásai és képei is kiválóak. A fotókat nézve felfedezhetjük, hogy a trendi színek, díszítő elemek és megoldások is mind megtalálhatóak a lakásokban. Nemcsak kellemesek a szemnek, hanem még inspirációt is kínálnak, sőt motiválhatnak is arra, hogy mi is változtassunk a lakásunk kinézetén, esetleg a hirdetésünkön.

Krisztinavárosból egy kék színekben “úszó” 3 szobás lakást emelnénk ki. A luxus otthon lakberendező által tervezett, különleges stílusban van kialakítva. A modern lakberendezési elemek mindenhol felfedezhetők, kiemelném a kis fényforrásokat, a csodás látványt nyújtó tapétát, de a hálószobában található kis diszkógömböt is. Pluszként megemlíthető a szép panoráma is.

eladó lakások

A kék szín mostanában nagyon kedvelt, főleg abban nyújt nagy segítséget, hogy kiemeljük a lakás világosabb bútordarabjait, falait. Ebben a XIV. kerületi lakásban is ezt láthatjuk, a berendezésnél a Feng Shui alapelvei érvényesülnek. Az otthonból csendes parkra tekinthetünk ki, ami nagyon kellemessé teheti az erkélyen eltöltött perceket.

felújított lakás

Egy újabb egyedi berendezésű 3 szobás lakás is a fókuszba került. Az első emeleti lakásban a szürke és a rózsaszín dominál, a fehér változataival pedig nagyon ízlésesen kiemeli ezeket. A közlekedés és a hely adta lehetőségek is nagyszerűek, könnyen megközelíthető a belváros, a Vígszínház, de jók a bevásárlási és szórakozási lehetőségek is.

3 szobás lakások

Egy műszakilag és esztétikailag is felújított 2 szobás garzonlakás is bekerült a gyűjteményünkbe. Az V. kerületi, álló galériás lakás nagyon elegáns és csendes, kialakításakor a helytakarékosságra is nagy figyelmet fektettek, hiszen minden elem úgy van elhelyezve, hogy kedvező leegyen az ott lakók számára. A szép konyhabútor, beépített szekrények mind csodásak és a vételárat képezik.

eladó garzonok

 


© 2021 (v150.202005)