Luxus a Vígszínház közelében!

A felújítás sokszor nehézségeket és sok pénzt igényel, de ha egyszer kész, akkor úgy érezhetjük magunkat, mintha addig nem is ott éltünk volna, egy egészen más életérzés és hangulat kering a lakásban. Átalakításkor sok szempontot figyelembe kell venni: minőségi anyagok felhasználása, színvilág, helytakarékosság, kinézet mind fontos tényező. A Szent István körúton találtunk egy egyedi stílusban megtervezett felső kategóriás lakást, amelynek felújításakor fontos szempont volt a műszaki és esztétikai igények kielégítése is. Ha megfigyeljük a képeket bámulatos elképzelésekkel találkozhatunk, aminek színvilága is kellemes a szemnek.

Újlipótvárosi lakás

A színválasztás mindig fontos, ebben a lakásban sikerült tökéletesen eleget tenni és egy harmonikus kombinációt kialakítani. A fehért és a világos barnát pompásan kiemeli a kék kellemes árnyalata. A kék szín a többi teret is feldobja, még a fürdőszobában is. Berendezéskor a helytakarékosságra és a szellős terek kialakítására is nagy hangsúlyt fektettek.

eladó lakás

Sokszor elég egy pár dísz, mint például a párna, váza, vagy csak egy fal is ahhoz, hogy kellemesebben nézzen ki. A hálószobában nagyszerű választás volt az ágy fölötti kis kék dekorációs kiegészítő.

eladó lakások Budapest

Nagyon gazdag a dizájn elemekben, de extrát is tartalmaz, hiszen klíma van és telefonról vezérelhető a fűtésrendszer. A ház jó állapotban van, szépen karbantartott és az elhelyezkedésének köszönhetően sok fejlesztésen átesett. Közlekedése kiváló, de kikapcsolódási lehetőségekben is gazdag, közel van a Duna, a Margit-sziget, a Vígszínház és a Parlament is.

A lakás 64,9 millió forintba kerül, tehermentes és akár azonnal költözhető!

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)