Luxus a Vígszínház közelében!

A felújítás sokszor nehézségeket és sok pénzt igényel, de ha egyszer kész, akkor úgy érezhetjük magunkat, mintha addig nem is ott éltünk volna, egy egészen más életérzés és hangulat kering a lakásban. Átalakításkor sok szempontot figyelembe kell venni: minőségi anyagok felhasználása, színvilág, helytakarékosság, kinézet mind fontos tényező. A Szent István körúton találtunk egy egyedi stílusban megtervezett felső kategóriás lakást, amelynek felújításakor fontos szempont volt a műszaki és esztétikai igények kielégítése is. Ha megfigyeljük a képeket bámulatos elképzelésekkel találkozhatunk, aminek színvilága is kellemes a szemnek.

Újlipótvárosi lakás

A színválasztás mindig fontos, ebben a lakásban sikerült tökéletesen eleget tenni és egy harmonikus kombinációt kialakítani. A fehért és a világos barnát pompásan kiemeli a kék kellemes árnyalata. A kék szín a többi teret is feldobja, még a fürdőszobában is. Berendezéskor a helytakarékosságra és a szellős terek kialakítására is nagy hangsúlyt fektettek.

eladó lakás

Sokszor elég egy pár dísz, mint például a párna, váza, vagy csak egy fal is ahhoz, hogy kellemesebben nézzen ki. A hálószobában nagyszerű választás volt az ágy fölötti kis kék dekorációs kiegészítő.

eladó lakások Budapest

Nagyon gazdag a dizájn elemekben, de extrát is tartalmaz, hiszen klíma van és telefonról vezérelhető a fűtésrendszer. A ház jó állapotban van, szépen karbantartott és az elhelyezkedésének köszönhetően sok fejlesztésen átesett. Közlekedése kiváló, de kikapcsolódási lehetőségekben is gazdag, közel van a Duna, a Margit-sziget, a Vígszínház és a Parlament is.

A lakás 64,9 millió forintba kerül, tehermentes és akár azonnal költözhető!

 

 

 


© 2021 (v2.202102)