Pest megyei városok csodás otthonokat kínálnak!

Már több cikkünk szólt az agglomerációs otthonokról, Pest megyében több helyen is körülnéztünk, most pedig a Gödöllői járás két városában, Kerepesen és Kistarcsán néztük meg a kínálatot. Mindig belebotlunk csodás példányokba, amiknek a kinézete és lehetőségei is lenyűgöznek. Könnyen beleszeretünk néhányba!

Kerepesen egy különleges hangulattal elvarázsolt ikerházon akadt meg a szemünk. A 4+2 szobás rönkház egyedi életérzést kínál, nemcsak a belső terekben található dísztárgyak segítségével, hanem a rönkház adta illatokkal, kinézettel is. A 2001-ben épült otthon egy 693 nm-es összközműves telken helyezkedik el, ahol egy öntisztuló fürdőtavat is igénybe vehetünk.

eladó házak Kerepes

Kerepes kínálatából kiemeltünk egy olyan házat is, amely régi stílust képvisel. Nagyon jól kombinálták a színeket, a világosabbakat pirossal vagy barnával hangsúlyozták ki. A családi ház egy csendes utcában van, innen a közlekedés kiváló, bolt, posta, orvosi rendelő, de a HÉV is könnyen elérhető.

családi házak

Kistarcsa otthonai közül is kiválasztottunk egy hasonlóan elegáns szépséget. A belső kétszintes otthon egy gyönyörűen parkosított kerten épült, amelyen egy kerti tó is található, mindezt a teraszról is csodálhatjuk, sőt innen meg is közelíthetjük ezt. A 4 szoba berendezése igazán ámulatba ejtő, a nagy csillár, a bútordarabok és a sötétítők is mind hangulatgerjesztők.

eladó házak

Kis családnak a következő otthon megfelelő beosztású lehet, hiszen az 1+2 szoba helyet ad minden elképzelésnek. Tágas, minden igényt kielégítő otthon, ami a kényelmet szolgálja. A kertben lehetőség van játszótér vagy szabadidős terek kialakítására. Pozitív tényezőként megemlítenénk, hogy az egészségügyi intézmények, uszoda, boltok,  is mind a közelben vannak.

eladó házak

 


© 2021 (v2.202102)