Majorszegiligeti exkluzív otthon!

A felső kategóriás otthonok mindig valami pluszt kínálnak, mindez megmutatkozhat a felhasznált anyagokban, extráiban, lehetőségeiben és elhelyezkedésében. Érthető módon mindezek az árakban is meglátszanak. Csömörön néztünk körül, az egész jó kínálatból most kiemelünk egy 156 nm-es, 4 szobás ingatlant. Tavaly 2017-ben épült Ytong téglából, amire szigetelés, márvány burkolatok is kerültek.

csömöri ház

Kivitelezésekor a falburkolatok minősége és kinézete is fontos szempont volt, ezért bútorszövetet és selyemtapétát is megfigyelhetünk. A kő és faburkolatok különlegességükkel hangulatossá teszik a lakást, ebben a kandalló, a lámpák, rejtett világítások is nagy segítséget nyújtanak.

Csömöri ingatlan

A terasz kedvező lehet baráti, családi összejövetelekre, vagy egy romantikus estére. Az itt töltött idő alatt pedig csodálhatjuk a szép udvart és még kihasználhatjuk a fűthető fürdődézsát is. Jó lenne ebben kiengedni a gőzt és csak relaxálni!

exkluzív ház

Az ingatlan nagyon felszerelt, távirányítós elektromos biztonsági redőnyök vannak, de még mobilhálózaton keresztül irányítható riasztó rendszer is igénybe vehető. A luxus otthon 149,9 millió forintba kerül, a vételárat képezi a teljes berendezés, ami a tv-t, kanapét, étkezőt, a gépesített konyhát, kerti bútordarabokat, és a kerti sütőt is magába foglalja.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)