Egyre több a tökéletes kinézetű eladó lakás!

Az otthontérkép.hu oldalunk ingatlankínálatából egyre több tökéletes kinézetű eladó lakás jelenik meg. Lakáseladáskor nem csak a papírmunkával kell törődni, mindenekelőtt arra is koncentrálni kell, hogy amikor a potenciális vevő meg szeretné tekinteni a lakást mivel is találkozik. Na de ne ugorjunk annyira előre, hiszen minden hirdetésfeladással kezdődik: az összes fontos információt tartalmaznia kell, a képek tiszták legyenek, na és persze fontos, hogy a képeken látható terek megkedveltessék magukat.

Ez az első emeleti,  103 nm-es  társasházi lakás nagyon szép megoldásokkal van kialakítva,  azzal hogy zöld növényekkel és zöld díszítő elemeket használnak még kedvesebbé tehetik a tereket. Egy ilyen letisztult, világos lakásban a zöld és a sötétebb színek jelenléte kedvező hatású lehet. Kellemes perceket tölthetünk a 10 nm-es, panorámás dizájnos teraszon is!

X. kerületi lakás

Terézvárosban egy 2 szobás, sok extrás, felújított, szép kinézetű otthonnal találkozhatunk. A bámulatos, esztétikus terek a lakberendező elképzelése alapján készültek. A lakberendezési elemek illeszkednek a nagy belmagassághoz és a terek adta lehetőségekhez. Az épület rendezett, jó lakóközösségű, de hamarosan restaurálás is végbemegy.

eladó új lakások

A X. kerület panellakásai közül is kiválasztottunk egy kedves kis 2 szobás otthont. A VIII. emeleti, parkra néző ingatlan jó közlekedésű, buszok, villamosok és az éjszakai járatok is kedvezőek. Az épület közvetlen közelében bevásárlási lehetőség, oktatási intézmények, játszóterek is találhatók.

eladó panelek Budapest

Az V. kerületben, a Károlyi-kert környékén egy luxus kivitelezésű saroklakás minimalista stílusban fogad. A nívós bútorzat és további elemek is nagyszerűen mutatnak a sötét színekben. Extraként megemlíthető a fürdőszobában található nagy méretű masszázskád is! Elhelyezkedésének köszönhetően akár befektetési szempontból is kiváló választás.

v. kerületi lakások

© 2021 (v2.202102)