Fejlődő kerületek új építésű befektetései!

Mostanában olyan kerületek is virágoznak, amik eddig nem voltak annyira népszerűek. Lakáskereséskor bizony azt is figyelembe vesszük, hogy mit ajánl az adott térség, a beruházások miatt nőnek-e a szolgáltatások, lehetőségek. Ha ezek száma magas, akkor fejlesztések sora veszi kezdetét, ami máris előnyös lehet, mert az elvárásoknak bizony meg kell felelni.

Vegyük például a XIII. kerületet, ahol könnyű igénybe venni a közlekedési eszközöket és eljutni a város különböző pontjára. Viszont a Váci úton levő irodanegyed rengeteg új munkalehetőségek kínálhat, és akkor még nem is beszéltünk a kikapcsolódási lehetőségekről, hiszen ellátogathatunk a különböző színházakba, uszodákba, gyógyfürdőkbe, plázákba, mozikba.

Itt található például a Dagály Park, aminek az első üteme műszakilag is kiemelkedő épület együttest kínál. Ez a Dagály sétány mellett valósul meg, ami egyre dinamikusabban fejlődik, a közvetlen közelében új építésű lakóházak, irodaházak vannak. A lakópark tervezésekor fontosnak bizonyultak az energiatakarékos -és biztonsági rendszerek, a természetes fények és a kényelem. Változatos méretű otthonokat kínál, megfelelő lehet első lakást keresőknek, a CSOK kihasználását tervező családoknak, de befektetési lehetőségként is jó választás lehet.

XIII. kerületi lakás

Új lakásokkal rukkol elő a Metrodom, most a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán. A majd ott lakók a kertvárosias környezetben egyszerre felüdülhetnek, de a közeli Váci út is elvezetheti őket a belvárosba. A Duna Pláza és a 3-as metró közelsége a lehetőségek tárházát jelentheti. A lakások jó beosztásúak, többségüknek erkélye is van.

XIII. kerületi új építésű lakások

Ha ezen a vonalon maradunk, akkor a 3-es metró végén, a IV. kerületben is nagyszerű életkörülményekkel találkozhatunk. A IV. kerület központja szimpatikus, eseményekkel teli, hangulatos tereket kínál. A Duna közelsége dob egyet a kerület kinézetén, a hidak kedvezőek lehetnek ha Budát könnyen szeretnénk megközelíteni.  Itt található a Metrodom Panoráma, ahol a tornyok egy sétálóteret, játszótért zárnak körbe. Mindemellett üzletek, cukrászdák és fitness terem is könnyebbé teheti a mindennapokat. A zöld területek, a szép kilátás mind plusz tényezőként hatnak.új építésű lakások Budapest

Pesten maradva a fejlődő, átalakuló VIII. kerületet is fókuszbe tettük. Sokat olvashatunk arról, hogy ez a kerület fejlődik, egyre több beruházás, lakópark és társasház jelenik meg a környéken, ennek következtében fejlesztik a térséget és új szolgáltatásokat kínálnak, na meg a biztonságot is növelik. A lakóparkok közül most a Bíró Lajos utcában levő Green Median projektet hoztuk. A környék legcsendesebb részén van, a Tisztviselő telepen, ahonnan könnyen elérhetjük a 3-as metrót, a buszokat, illetve villamosokat. Az ultramodern lakásokból kinézve egy zöld környezetre van kilátásunk!

új építésű projektek Budapest

Budán, a XI. kerületben is sok új projekt, irodaház, lakópark épül. Sokan szeretik Újbudát, nem is csoda, minden feltétel adott: vasútállomás, buszjáratok, metró a belvárosba, Duna és plázák is. Az új projektek új szórakozási, bevásárlási lehetőséget kínálnak, ami új munkaerőt is kíván. A Budafoki úton most alakuló Elite Parkban fiatalos, kis lakásokat, de nagyobb, több hálószobás családok számára alkalmas trendi otthonokat is kialakítanak.

XI. kerületi lakáskínálat

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

© 2024 (v2.202102)