Fejlődő kerületek új építésű befektetései!

Mostanában olyan kerületek is virágoznak, amik eddig nem voltak annyira népszerűek. Lakáskereséskor bizony azt is figyelembe vesszük, hogy mit ajánl az adott térség, a beruházások miatt nőnek-e a szolgáltatások, lehetőségek. Ha ezek száma magas, akkor fejlesztések sora veszi kezdetét, ami máris előnyös lehet, mert az elvárásoknak bizony meg kell felelni.

Vegyük például a XIII. kerületet, ahol könnyű igénybe venni a közlekedési eszközöket és eljutni a város különböző pontjára. Viszont a Váci úton levő irodanegyed rengeteg új munkalehetőségek kínálhat, és akkor még nem is beszéltünk a kikapcsolódási lehetőségekről, hiszen ellátogathatunk a különböző színházakba, uszodákba, gyógyfürdőkbe, plázákba, mozikba.

Itt található például a Dagály Park, aminek az első üteme műszakilag is kiemelkedő épület együttest kínál. Ez a Dagály sétány mellett valósul meg, ami egyre dinamikusabban fejlődik, a közvetlen közelében új építésű lakóházak, irodaházak vannak. A lakópark tervezésekor fontosnak bizonyultak az energiatakarékos -és biztonsági rendszerek, a természetes fények és a kényelem. Változatos méretű otthonokat kínál, megfelelő lehet első lakást keresőknek, a CSOK kihasználását tervező családoknak, de befektetési lehetőségként is jó választás lehet.

XIII. kerületi lakás

Új lakásokkal rukkol elő a Metrodom, most a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán. A majd ott lakók a kertvárosias környezetben egyszerre felüdülhetnek, de a közeli Váci út is elvezetheti őket a belvárosba. A Duna Pláza és a 3-as metró közelsége a lehetőségek tárházát jelentheti. A lakások jó beosztásúak, többségüknek erkélye is van.

XIII. kerületi új építésű lakások

Ha ezen a vonalon maradunk, akkor a 3-es metró végén, a IV. kerületben is nagyszerű életkörülményekkel találkozhatunk. A IV. kerület központja szimpatikus, eseményekkel teli, hangulatos tereket kínál. A Duna közelsége dob egyet a kerület kinézetén, a hidak kedvezőek lehetnek ha Budát könnyen szeretnénk megközelíteni.  Itt található a Metrodom Panoráma, ahol a tornyok egy sétálóteret, játszótért zárnak körbe. Mindemellett üzletek, cukrászdák és fitness terem is könnyebbé teheti a mindennapokat. A zöld területek, a szép kilátás mind plusz tényezőként hatnak.új építésű lakások Budapest

Pesten maradva a fejlődő, átalakuló VIII. kerületet is fókuszbe tettük. Sokat olvashatunk arról, hogy ez a kerület fejlődik, egyre több beruházás, lakópark és társasház jelenik meg a környéken, ennek következtében fejlesztik a térséget és új szolgáltatásokat kínálnak, na meg a biztonságot is növelik. A lakóparkok közül most a Bíró Lajos utcában levő Green Median projektet hoztuk. A környék legcsendesebb részén van, a Tisztviselő telepen, ahonnan könnyen elérhetjük a 3-as metrót, a buszokat, illetve villamosokat. Az ultramodern lakásokból kinézve egy zöld környezetre van kilátásunk!

új építésű projektek Budapest

Budán, a XI. kerületben is sok új projekt, irodaház, lakópark épül. Sokan szeretik Újbudát, nem is csoda, minden feltétel adott: vasútállomás, buszjáratok, metró a belvárosba, Duna és plázák is. Az új projektek új szórakozási, bevásárlási lehetőséget kínálnak, ami új munkaerőt is kíván. A Budafoki úton most alakuló Elite Parkban fiatalos, kis lakásokat, de nagyobb, több hálószobás családok számára alkalmas trendi otthonokat is kialakítanak.

XI. kerületi lakáskínálat

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

© 2024 (v2.202102)