Egy élhető terekkel rendelkező lakás igazi kincs a belváros közelében!

Egy belvárosi lakás ára igencsak borsos lehet, különösen, ha olyat keresünk, ami tágas, élhető terekkel rendelkezik. Ilyenkor felmerül a kérdés, miről érdemes lemondani. Válasszunk olyan otthont, ahol kisebbek a szobák? Vagy ne zárkózzunk el attól, hogy a Nagykörút mentén keresgéljünk?

Sokan ódzkodnak attól, hogy a körúton kívül költözzenek, pedig itt is találni olyan környéket, ahonnan a belváros könnyen elérhető, ráadásul itt lényegesen jobb ár-érték arányú lakásokat kaphatunk.

A Boráros tér környéke például kitűnő választás. A közlekedés kiváló, a környékbeli kis utcák pedig csendesek, és a ferencvárosi rehabilitációnak köszönhetően még barátságosak is. Egyik ilyen utca a Liliom utca, ahol most egy szépen felújított lakást kínálnak eladásra.

A lakás kedvező paraméterekkel rendelkezik. 80 négyzetméteres alapterületén nemcsak egy tágas nappali és külön konyha, hanem két különnyíló, szintén tágasnak mondható, csaknem 20 négyzetméteres hálószoba is helyet kapott, ami kuriózum, hiszen a hasonló méretű lakásokba gyakran 3 kisebb hálószobát is bezsúfolnak.

Itt azonban nem hálófülkéket találunk, hanem két teljes értékű hálószobát, melyek közül az egyikből kádas fürdőszoba, a másikból egy zuhanyzó is nyílik, az előszobában pedig egy kézmosós vendég WC is helyet kapott.

A lakás felújítása során kizárólag minőségi anyagokat építettek be. A szobák elegáns parkettát, a lakás egyedi nyílászárókat kapott, bejárati ajtaja a piacon elérhető legbiztonságosabb minősítésű. Fűtését és melegvíz ellátását új kombi cirkó kazán biztosítja, ami az előszobában és a fürdőszobában padlófűtéssel, a zuhanyzóban falfűtéssel egészül ki. Minden helyiségben álmennyezetbe épített általános világítás, a szobákban külön kiépített központi világítás és fényerő szabályzós, távirányítós hangulatvilágítás is van.

A konyhában a beépített Bosch konyhagépeken (12 terítékes mosogatógép, kombinált hűtő, kerámia főzőlap, sütő, szagelszívó) kívül kamraszekrény és egy mosó-szárítógépnek kialakított beépített szekrény is helyet kapott. Előszobából nyíló hálószobája beépített széffel is rendelkezik, így ez vendégszobának is kiváló.

A lakás saját célra és befektetésnek is remek választás, hiszen azonnal költözhető, és nemcsak a belvároshoz, de a legtöbb egyetemhez is közel van, illetve az Infoparkban dolgozók között is népszerű a környék, amely bevásárlási és szórakozási lehetőségeket is bőven kínál a Fővám-téri csarnok, a Bálna, a MÜPA és a Nemzeti Színház közelségének köszönhetően.


© 2021 (v150.202005)