Mivel burkoljuk a konyhát? Jöjjenek a legtrendibb ötletek hátfalra!

Régebben el sem tudtuk képzelni, hogy a konyha falára csempén kívül más is kerülhet, ma pedig már változatosabbnál változatosabb hátfalakat vásárolhatunk készen, vagy készíttethetünk egyedileg a konyhaszekrény feletti fal burkolásához. Mindemellett a csempék is soha nem látott szín és minta választékban érhetőek el, ha valaki különlegességet keres. Mai cikkünkben összegyűjtöttük a 3 legtrendibb ötletet hátfalra.

A drámai fekete

A fekete hátfalnál drámaibbat a konyhába el sem tudunk képzelni. Készülhet csempéből, vagy táblafestékkel, lehet fényes vagy matt, sőt, ha eleve klinkertéglás vagy bontott téglából épült falunk van, azt is festhetjük feketére.

Tökéletesen mutat a fehér, a fából készült vagy a szürke konyhaszekrénnyel, és remek kiegészítője a réz, ha csempét választunk, fehér fugával különösen jól mutat.

Izgalmas konyha tükröződő felületű, fekete hátfallal egy indusztriális stílusú lakásban, a VII. kerületben.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű, tükröződő felületek

Egy tükör, mint hátfal? Kis konyhákba biztosan ideális, hiszen tágítja a teret, de sokaknak most biztosan az jut eszébe, hogy mennyire nehéz lehet takarítani. Tükröződő felületű azonban nemcsak a tükör lehet, ma már számtalan színű üvegpanel közül választhatunk, a magasfényű, fémes színű csempékről már nem is beszélve.

Nagyszerű minták

A mintás hátfal persze nem újkeletű, csempékből már régóta próbált mintát kirakni, akinek volt egy kis affinitása a konyhafelújításhoz, a ma elérhető változatos csempékből azonban olyan csodákat is alkothatunk, amit ennek a VII. kerületi lakásnak a konyhájában is találtunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Persze választhatunk gyönyörű mintás csempék közül is, ahogyan ennek az albertirsai családi háznak a tulajdonosai is tették.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szép mintás csempékből szerencsére ma már óriási a választék,

de akár olyan panelt is készíttethetünk, amely egy komplett műalkotást ábrázol.

Külföldi képek forrása: decoist.com


© 2021 (v150.202005)