Nézz körül Veresegyház kínálatában!

Az agglomerációs ingatlankínálat mindig felkeltheti az érdeklődést, hiszen sokan menekülnek nyugodtabb környékekre, és ott élik csendben az életüket. Mesés környezet, friss levegő, nyugodtság mind olyan tényezőknek bizonyulnak, amiket az agglomerációs, vagy zöldövezeti ingatlanok fel tudnak ajánlani. Most a Gödöllői járás felé vettük az irányt és veresegyházi házak között keresgéltünk. A kiválasztottak 25 millió és 150 millió közötti összegek között mozognak.

Budapesttől 25 km-re található fejlődő helyiségben eladó egy 2+2 szobás, jó állapotban levő családi ház, ami közlekedési és a kínált lehetőségek szempontjából kiváló lehet, hiszen a közelben van a vasútállomás, buszmegálló, de az Ivacsi tó, meg az Öreg tó is, ahol sétálással és horgászással elüthetjük az időt. A családi ház 28,2 millió forintért vásárolható meg.

eladó családi ház

A központban is találtunk egy 400 nm-es telken levő kétszintes otthont, ami 42,5 millióba kerül. Az első szinten egy nappali, háztartási helyiség, szoba, fürdő, konyha vehető igénybe, az emeleten pedig 3 szoba, fürdő, gardrób és közlekedő van. A kertben még egy kis szerelőaknás garázs, terasz és kút is látható. A belső terek nagyon világosak és hangulatosak. Jó elhelyezkedésének köszönhetően minden könnyen elérhető, a termálfürdő és a strand is 500 m-re van.

veresegyházi kínálat

Egy nagyobb otthont is hoztunk. A szépen megtervezett, 2001-ben épült családi ház 5 szobás, egyik helyiségből a teraszra is kiléphetünk, innen csodálkozhatunk a növényekkel, fákkal teli szép kertben. A ház tetőterében kikapcsolódhat a család, kialakítottak egy hobby helyiséget, ahol edzőgépek, ping-pong asztal is helyet kapott. Az otthon 65,9 millió forintba kerül.

újszerű házak Veresegyház

Ez az erdő melletti, panorámás ingatlan 99 millió forintért eladó! A kétszintes luxus kivitelezésű, szimpatikus ház 4 szobát, teraszokat és garázst kínál. Okosan végiggondolták a forrásokat, hiszen napelemrendszer van felszerelve és esővízgyűjtő is működik, az automatikus öntözőrendszer vizét “szállítja”. A belső terek kellemesek a választott színekben, de a kialakításokban is.

Veresegyház

Válogatásunk legdrágább ingatlanja 144 millió forintba kerül, a Széchenyi domb térségében van. Legfőbb jellemzői közé tartozik az, hogy tágas terei vannak, amik világosak és minden igényt kielégítenek. A parkosított terület feldobja a ház előtti részt, jól mutat a terasz a fotelekkel, de a tetőteres ablak is sok természetes fényt ad.

több szobás házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)