Egy új világba csöppenhet 12 km-re a Balatontól

Milyen lenne a nyüzsgő fővárost elhagyni és elutazni a Balatonra? Milyen lenne a nyáron turistákkal zsúfolt magyar tengert is a hátunk mögött hagyni és egy kis nyugalomra lelni? Azok, akik már megtapasztalták ezt az érzést, visszajönnek ide, Uzsára, a Kerekerdőbe.

A Balaton-felvidék hazánk egyik legszebb tája, sokan választják úti célnak, ha pihenni vágynak. Itt turisztikai vállalkozásba fogni, legalább annyira gyümölcsöző lehet, mint a Balatonon. Erre a célra alkalmas ingatlanokat is kínálnak bőven, de kevés olyat találni, ami igazán sokoldalúan kihasználható. Mi most találtunk egyet.

Keszthelytől 22, Tapolcától 12, Balatonedericstől szintén 12 km-re, a Keszthelyi-hegységben fekszik Uzsa, a településtől 500 méterre, a keszthelyi erdőben bújik meg a Kerekerdő Panzió és Szabadidőközpont, mely most új gazdára vár.

A 2,2 hektáros, erdős területen álló egykori Eszterházy vadászkúriában ma 9 szobában lehet vendégeket elszállásolni, itt található egy 100 nm-es nagy rendezvényterem is, az épület körül pedig 14 db faház biztosít további szállás lehetőséget.

A benti rendezvénytermen kívül, több kinti rendezvényhelyszíne is van az ingatlannak, melyek közül igazán figyelemreméltó a 100 nm-es színpad, mely előtt egy sportpályaként is használható füves terület található, és a hatalmas fenyőfák alatti fedett kültéri étkező.

A területen ezeken kívül még bio kert, melegház és tó is található, a környék pedig számtalan szabadidős programot, kirándulási lehetőséget kínál, mint például a Sümegi vár, a tapolcai Tavas barlang, a Szigligeti vár, a Festetics Kastély, csakhogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül. A közelben továbbá több gyógyfürdő és lovarda is található, így gyakorlatilag mindenféle rendezvényre, esküvők, céges rendezvények, osztálykirándulások, jógatáborok számára is kiváló a birtok.

Az ingatlan rendkívül gazdaságosan fenntartható, vízellátását 3 saját kút, fűtését faelgázosító kazánnal központi fűtés, meleg víz ellátását solar panelek biztosítják. A panzió fűtési időszakban 34, nyári időszakban 110 fő elszállásolására nyújt lehetőséget, de adottságai révén nemcsak turisztikai célokra, hanem gazdálkodásra, szellemi központnak, közösségeknek, cégeknek is kiválóan alkalmas.

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n megjelent hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)