Egy új világba csöppenhet 12 km-re a Balatontól

Milyen lenne a nyüzsgő fővárost elhagyni és elutazni a Balatonra? Milyen lenne a nyáron turistákkal zsúfolt magyar tengert is a hátunk mögött hagyni és egy kis nyugalomra lelni? Azok, akik már megtapasztalták ezt az érzést, visszajönnek ide, Uzsára, a Kerekerdőbe.

A Balaton-felvidék hazánk egyik legszebb tája, sokan választják úti célnak, ha pihenni vágynak. Itt turisztikai vállalkozásba fogni, legalább annyira gyümölcsöző lehet, mint a Balatonon. Erre a célra alkalmas ingatlanokat is kínálnak bőven, de kevés olyat találni, ami igazán sokoldalúan kihasználható. Mi most találtunk egyet.

Keszthelytől 22, Tapolcától 12, Balatonedericstől szintén 12 km-re, a Keszthelyi-hegységben fekszik Uzsa, a településtől 500 méterre, a keszthelyi erdőben bújik meg a Kerekerdő Panzió és Szabadidőközpont, mely most új gazdára vár.

A 2,2 hektáros, erdős területen álló egykori Eszterházy vadászkúriában ma 9 szobában lehet vendégeket elszállásolni, itt található egy 100 nm-es nagy rendezvényterem is, az épület körül pedig 14 db faház biztosít további szállás lehetőséget.

A benti rendezvénytermen kívül, több kinti rendezvényhelyszíne is van az ingatlannak, melyek közül igazán figyelemreméltó a 100 nm-es színpad, mely előtt egy sportpályaként is használható füves terület található, és a hatalmas fenyőfák alatti fedett kültéri étkező.

A területen ezeken kívül még bio kert, melegház és tó is található, a környék pedig számtalan szabadidős programot, kirándulási lehetőséget kínál, mint például a Sümegi vár, a tapolcai Tavas barlang, a Szigligeti vár, a Festetics Kastély, csakhogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül. A közelben továbbá több gyógyfürdő és lovarda is található, így gyakorlatilag mindenféle rendezvényre, esküvők, céges rendezvények, osztálykirándulások, jógatáborok számára is kiváló a birtok.

Az ingatlan rendkívül gazdaságosan fenntartható, vízellátását 3 saját kút, fűtését faelgázosító kazánnal központi fűtés, meleg víz ellátását solar panelek biztosítják. A panzió fűtési időszakban 34, nyári időszakban 110 fő elszállásolására nyújt lehetőséget, de adottságai révén nemcsak turisztikai célokra, hanem gazdálkodásra, szellemi központnak, közösségeknek, cégeknek is kiválóan alkalmas.

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n megjelent hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)