Építsd meg az álom otthonod a Velencei-tó partján!

Melegebb napokon szívesen elutaznak az emberek a Balatonra, de a Velencei-tó népszerűségének köszönhetően itt is sokan megfordulnak. Sokszor vágyunk arra, hogy itt éljünk, vagy csak a nagy melegben leugorjunk a nyaralónkba kiengedni a gőzt, fürödjünk és kikapcsolódjunk. Egyedülálló lehetőségnek számít ez a Velencei-tónál található telek, mivel közvetlen vízparti területre építhetjük meg az elképzelt álom házunk.

vízparti lakások

Elhelyezkedése pontosan Velencén, a Club Velence lakóparkban van, egy családias környezetben. A terület 2000 nm-es, 40 m széles, 50 m hosszú, ami tökéletesen alkalmas lehet egy nagyobb ház megépítésére, sőt még bőven marad hely, egy játszótér, medence és egyéb kikapcsolódásra alkalmas hely kialakítására is. Érdekességként megemlíthető, hogy a telek szomszédságában egykor Korda György villája volt.

A telekre jogerős építési engedély van, méghozzá egy kétszintes, 1100 nm-es, napelem rendszerrel ellátott házra! A telek végében létesíthető akár egy kikötő, sólya, móló vagy stég is.

eladó telkek

A telek vége közvetlen a Velencei-tó vize, ami egy 1 méter mély betonozott vízpart védelemmel, hullámtörő kövezettel is ellátott. A partot még egy kisebb nádas is díszíti, ami innen 300 m-re helyezkedik el. A telek előtt a vízmélység 300 m-ig körülbelül 3 méter.

eladó vízparti telek

A telek összközműves, ahol a vízakna, csapadék elvezető csatorna kiépített, víz, áram, szennyvízcsatorna, gáz, bekötött, tehát az alap igényeket könnyen kielégíthetjük a jövőbeli ingatlanunkban. Képzeljük csak el, hogy milyen szép lehet a Velencei-tó partján levő házban ébredni, kinézve micsoda gyönyörű panorámában részesülhetünk. A lehetőségekkel teli terület 195 millió forintba kerül!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)