Építsd meg az álom otthonod a Velencei-tó partján!

Melegebb napokon szívesen elutaznak az emberek a Balatonra, de a Velencei-tó népszerűségének köszönhetően itt is sokan megfordulnak. Sokszor vágyunk arra, hogy itt éljünk, vagy csak a nagy melegben leugorjunk a nyaralónkba kiengedni a gőzt, fürödjünk és kikapcsolódjunk. Egyedülálló lehetőségnek számít ez a Velencei-tónál található telek, mivel közvetlen vízparti területre építhetjük meg az elképzelt álom házunk.

vízparti lakások

Elhelyezkedése pontosan Velencén, a Club Velence lakóparkban van, egy családias környezetben. A terület 2000 nm-es, 40 m széles, 50 m hosszú, ami tökéletesen alkalmas lehet egy nagyobb ház megépítésére, sőt még bőven marad hely, egy játszótér, medence és egyéb kikapcsolódásra alkalmas hely kialakítására is. Érdekességként megemlíthető, hogy a telek szomszédságában egykor Korda György villája volt.

A telekre jogerős építési engedély van, méghozzá egy kétszintes, 1100 nm-es, napelem rendszerrel ellátott házra! A telek végében létesíthető akár egy kikötő, sólya, móló vagy stég is.

eladó telkek

A telek vége közvetlen a Velencei-tó vize, ami egy 1 méter mély betonozott vízpart védelemmel, hullámtörő kövezettel is ellátott. A partot még egy kisebb nádas is díszíti, ami innen 300 m-re helyezkedik el. A telek előtt a vízmélység 300 m-ig körülbelül 3 méter.

eladó vízparti telek

A telek összközműves, ahol a vízakna, csapadék elvezető csatorna kiépített, víz, áram, szennyvízcsatorna, gáz, bekötött, tehát az alap igényeket könnyen kielégíthetjük a jövőbeli ingatlanunkban. Képzeljük csak el, hogy milyen szép lehet a Velencei-tó partján levő házban ébredni, kinézve micsoda gyönyörű panorámában részesülhetünk. A lehetőségekkel teli terület 195 millió forintba kerül!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)