Aki egyszer megszerette Óbudát, többé nem költözik el onnan!

Van egy kerülete Budapestnek, ami bár nem tartozik a most éppen felkapott kerületek közé, mégis sokan szeretik, és mindig is népszerű volt. Nincs épp a város szívében, de nagyon jó a közlekedése, és helyben is szinte minden elérhető. Ha egyszer beköltözött ide valaki, soha többé nem szeretne elköltözni. És ez a kerület a III. kerület.

Óbuda-Békásmegyer igen változatos képet mutat. A Fő tér környéki század eleji épületekkel, a kísérleti lakóteleppel, ahol 20 féle ház épült a 60-as években, a később épült panel lakótelepekkel a Flórián tér környékén és Békásmegyeren, vagy a hegyoldalban sorra épülő pazar villákkal és társasházakkal olyan, mintha egy kisváros lenne a fővárosban.

Sokféle ember él a kerületben, akik egy dologban nagyon hasonlítanak: mindannyian büszkék arra, hogy óbudaiak, és ha költözködésre kerül sor, nem szívesen mennek el innen. Nincs könnyű helyzetben, aki itt szeretne új építésű lakásba költözni, hiszen nincs sok új projekt, különösen nem a Vörösvári út – Szentendrei út által határolt háromszögben, Óbuda szívében, ami közlekedési adottságai miatt az egyik legkedveltebb környék.

Itt a Vörösvári úttól sétatávolságra, a Hunor utcában egy foghíjtelken valósul meg a MyCity Residence lakópark. A 2019 IV. negyedévében elkészülő lakóparkban két épületben összesen 100 lakás épül. A stúdió apartmantól a 4 hálószobás lakásig gyakorlatilag mindenféle lakásméret előfordul, így – a beruházó szerint – első lakást kereső fiatalok éppúgy megtalálhatják számításaikat, mint az idősebbek vagy a többgyermekes családok. A fizetés 10-90 százalékos arányban oszlik meg.

A lakások legtöbbje erkélyes, de van, amelyhez kertkapcsolat is jár, a lakópark parkosított belső kerttel is rendelkezik. Az autók elhelyezésére teremgarázs épül és kerékpár parkolási lehetőséget is lesz. Sok más új építésű projekttől eltérően az ideköltözők a lakás burkolatait igény szerint választhatják ki. A beruházó szerint a lakópark tökéletes választás azok számára, akik Óbuda szívében keresnek új építésű otthont, kedvező feltételekkel.

A cikk megjelenését támogatta a MyCity Residence beruházója.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)