Vacsora a teraszodon – vízparti hangulatban, a Duna közelében

A XIII. kerület az utóbbi időben vitathatatlanul a legnépszerűbbé vált az új lakást vásárlók körében, a kerületben épülő számtalan projekt közül azonban nem könnyű választani. A Duna-parti projektek természetesen a legnépszerűbbek közé tartoznak, de a vásárlók számára a minőségi kivitelezés és az időre történő teljesítés is fontos szempont.

A jelenlegi építőipari környezetben a beruházóknak nincs könnyű dolguk, ha olyan generál kivitelezőt szeretnének találni, amelyik határidőre felépíti a projektet úgy, hogy közben a minőség se szenvedjen csorbát. A D&B Ingatlanfejlesztő Csoport azonban megtalálta a megoldást a garantált minőséghez.

Újonnan épülő projektjük, a Duna Terasz Premium lakópark építésénél ugyanis nemcsak egy piacvezető generál kivitelezőt bíztak meg, de egy saját, 8 fős műszaki ellenőr csapatot is létrehoztak.

A 2019. márciusára tervezett átadást minden bizonnyal tartani tudják. A projekt jelenleg is az ütemezés szerint halad, már a külső homlokzat színezése, a környező utcák burkolása, a lámpatestek elhelyezése folyik, és több lakás már burkolatot, esetenként konyhabútort is kapott.

A beruházás a Duna-part és a Foka-öböl közelében valósul meg, ahonnan nemcsak a közlekedés kiváló, de számos szabadidős és sporttevékenységre lehetősége nyílik majd a leendő lakóknak. Az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója mindössze 5 percre található, akárcsak a Duna Plaza.

Az itt épülő 322 lakás közül már csak 16 vár gazdára. A még szabad lakások között a 42 nm-estől a 104 nm-esig, a 2 szobástól a 4 szobásig, a 10 nm-es erkéllyel rendelkezőtől a csaknem 90 nm-es teraszos lakásig szinte minden megtalálható. Így fiatalok, idősebbek, családosok, befektetők egyaránt megtalálhatják számításaikat.

A cikk megjelenését támogatta a D&B Ingatlanfejlesztő Csoport.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)