Lehetőségekkel teli szép lakás Budapest Kensingtonjában!

A VI. kerület népszerűsége továbbra is töretlen a Budapesten jó helyen értékálló ingatlant vásárolni szándékozók körében. Ez nem csupán az UNESCO világörökség részét képező,  Pest szívéből kiinduló Andrássy út közelsége miatt van, hanem az itteni lakások kedvező értékesíthetősége, hasznosíthatósága miatt is. A munkájuk során ide települő, vagy befektetési céllal érkező Nyugat-európaiak előszeretettel keresnek belvárosi, mindenhez közel levő, jó minőségű ingatlanokat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a kerületben a legmagasabb a Nyugat-Európából érkezett lakástulajdonosok száma.

Innen, a diplomata villák szomszédságából hoztunk egy mindössze 14 éve épült házban levő, hangulatos, világos, nagyszerű elosztású másfél szobás lakást. Ez a praktikusan kialakított otthon egy az egymás nyugalmát tisztelő, értelmiségi, kis lakóközösségű, liftes, garázsliftes épületben válik eladóvá. Az ízléses, 43 nm-es ékszerdobozt az év trendi színei, a sárga, a kék, és a tégla színek teszik hangulatosabbá. A panorámaablakos, gépesített konyhás, egyedi fogyasztásmérős ingatlan befektetésre is alkalmas.

eladó laks VI. ker

A házban a kiadott lakások A-kategóriás bérlői hosszú távra érkeznek, ami a befektetési céllal kereső vásárlóknak is biztos pontot jelent.

Az ismert közeli turisztikai látványosságok (Hősök tere, Múzeumok, Állatkert, Széchenyi fürdő, Terror háza, a hamarosan megújuló Városliget), kávézók, éttermek, Keleti- és Nyugati pályaudvarok, a Westend a rövid távú kiadást előnyben részesítőknek is tartogathat lehetőségeket.

A kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően a nagyobb, multinacionális vállalatok által bérelt irodaházakat is, – legyenek akár Újpesten, Újbudán, vagy Budán, – 20-25 perc alatt elérhetjük. Jó időben munkába menet előtt a szélvédett erkélyen napozva ihatunk egy jó kávét, teát, olvashatjuk el a híreket, valamint munkánk végeztével élvezhetjük a beszerzett dizájn fények adta hangulatot.

A csupán a tulajdonosok által használt, zárt tetőteraszon zavartalanul napozhatunk, jógázhatunk, olvashatunk tavasztól késő őszig.

lakások VI. kerület

A szív szimbólumhoz sokan társítunk kellemes gondolatokat, érzéseket, emlékeket. Így van ez akkor is, ha az ember ebben az Oktogon közeli, csendes, modern, világos, erkélyes lakásban él.

Aki beleszeretett az otthonba, 38,4 millió forintért vásárolhatja meg.

A cikk megjelenését az Otthontérképen látható hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)