Gesztenyefák árnyékában, zöld környezetben Bicskén

A zöld környezet mindig pozitív hatással van a hangulatunkra, mennyivel kellemesebb olyan zöld övezetben ébredni, ahol a fák árnyékában meghúzódhatunk és nyugodt perceket tölthetünk. Sokan gondolják úgy, hogy csodálatos a zöld környezet, de biztos messze vannak a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások. Ez nem mindig van így! A Bicskén épülő Gesztenyés Lakókert a nyugodt, fás környezetet és az igények könnyű kielégíthetőségét kínálja.

A lakópark, a város belterületén, egy lakóövezetben helyezkedik el. A több, mint egy hektáros, bekerített terület ezt az idilli, kellemes környezetet nyújtja, a 20-30 éves gesztenye és nyárfa lombjai között. A kényelmet és kikapcsolódást egy akácfa játszótér is szolgája.

eladó lakások Bicske

A lakókert közelében vasútállómás van, a település központjában pedig megtalálhatók a különböző oktatási intézmények hivatalok, rendelők, üzletek, éttermek. A Bicske Szíve Park is könnyen elérhető, a család az uszodában és a rendezvény parkban is elütheti az időt. Megközelíthetősége kedvező vasúttal, távolsági busszal, helyi járatokkal vagy autóval.

új építésű lakások

A Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt foglal magába, négy 17 és egy 14 lakásos társasházi épületet, ütemezett megvalósítással. Az egymástól élhető távolságra levő épületek földszint, 2 emelet és tetőtér beépítésűek, amelyekhez pince és parkoló is tartozik. A lakások alapterületei változók, így mindenki megtalálhatja  a magának megfelelő új otthonát. Minden lakás rendelkezik erkéllyel, amiknek mérete különböző, a legfelső emeleti otthonok nagy tetőteraszt is biztosítanak. Az árak a lakás méretétől függően változnak, 20 millió forint alatti lakást is kínálnak.

A cikk megjelenését a Gesztenyés Lakókert támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

© 2024 (v2.202102)