Csendben, parkos környezetben a Tisztviselőtelepen!

Szeretnél a belváros közelében új építésű lakásban ébredni? Egy folyamatosan fejlődő kerület egyre több lehetőséget kínálhat, főleg hogy a közeljövőben a Népliget is megújul. Itt a nyüzsgő belváros és a nyugodtság közti egyensúlyt találhatjuk meg. A Tisztviselőtelepen épülő Green Median Residence lakóház környéke kedvező feltételeket biztosít mind az egyedülállóknak, mind a pároknak és családosoknak.

Befektetésként is meggondolandó, hiszen elhelyezkedése egyszerű útvonalakat nyújt a város különböző pontjaihoz. Az itt sorakozó modern irodaházak több cégnek is helyet adnak, ezért ebből a szempontból is optimális lehet a környéken élők számára.

VIII. kerület

Amikor új építésű lakások között keresgélünk, fontos szempontokat állítunk fel, maga a helyszín és az árkategória is nagyban hozzájárul a választásunkhoz. Ha az új típusú ingatlanokra gondolunk, akkor elvárásaink közé tartozik, hogy takarékos legyen és a modern energetikai megoldásokra is hangsúlyt fektessenek. Ebben a lakóparkban az összes lakás hűtéséért és fűtéséért egy ultramodern hőszivattyús rendszer gondoskodik, ami a hagyományos rendszerek negyedét fogyasztja.

A Tisztviselőtelep alacsonyan fekvő családi házai megengedik, hogy a 6 emeletes Green Median lakóház egy csodás városi panorámával ajándékozza meg az itt lakókat. A projekt tervezett átadása 2019. nyarára esik. Az 59 lakás mérete 36 és 132 nm közé esik.

Green Median Residence

A cikk megjelenését az Otthon Centrum Csoport támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

© 2024 (v2.202102)