Csendben, parkos környezetben a Tisztviselőtelepen!

Szeretnél a belváros közelében új építésű lakásban ébredni? Egy folyamatosan fejlődő kerület egyre több lehetőséget kínálhat, főleg hogy a közeljövőben a Népliget is megújul. Itt a nyüzsgő belváros és a nyugodtság közti egyensúlyt találhatjuk meg. A Tisztviselőtelepen épülő Green Median Residence lakóház környéke kedvező feltételeket biztosít mind az egyedülállóknak, mind a pároknak és családosoknak.

Befektetésként is meggondolandó, hiszen elhelyezkedése egyszerű útvonalakat nyújt a város különböző pontjaihoz. Az itt sorakozó modern irodaházak több cégnek is helyet adnak, ezért ebből a szempontból is optimális lehet a környéken élők számára.

VIII. kerület

Amikor új építésű lakások között keresgélünk, fontos szempontokat állítunk fel, maga a helyszín és az árkategória is nagyban hozzájárul a választásunkhoz. Ha az új típusú ingatlanokra gondolunk, akkor elvárásaink közé tartozik, hogy takarékos legyen és a modern energetikai megoldásokra is hangsúlyt fektessenek. Ebben a lakóparkban az összes lakás hűtéséért és fűtéséért egy ultramodern hőszivattyús rendszer gondoskodik, ami a hagyományos rendszerek negyedét fogyasztja.

A Tisztviselőtelep alacsonyan fekvő családi házai megengedik, hogy a 6 emeletes Green Median lakóház egy csodás városi panorámával ajándékozza meg az itt lakókat. A projekt tervezett átadása 2019. nyarára esik. Az 59 lakás mérete 36 és 132 nm közé esik.

Green Median Residence

A cikk megjelenését az Otthon Centrum Csoport támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)