Cement gyárból világhírű luxus otthon!

Luxus ingatlanok sokaságával találkozhatunk, de néha egyedi darabra is rábukkanunk. Most Barcelonába repítünk, ahol egy mérnök egy cement gyárat alakított át egy csodás otthonná. Ricardo Bofill ebben az omladozó épületben milliónyi lehetőséget látott, amit véghez is vitt, így a gyár megépülése után 45 évvel új formát és kinézetet kapott.

A spanyol építészmérnök 1973-ban vásárolta meg a gyárat, ezután ez felújítási munkálaton esett át, de az eredeti alakot megtartották, csak új ruhába öltöztették. A külső tereket burjánzó zöld növények borítják, amik egy új hangulattal díszítik fel a külső, szürke tereket.

ingatlanok

A belső terek szerkezetének köszönhetően szenzációs elképzeléseknek adott helyet.  A boltíves kialakítások, a régies falak, csőhálózatok a modern lakberendezési ötletekkel nagyon jól passzolnak és különlegesebbé teszi.

lakásfelújítás

Mennyivel könnyebb lett volna, mindent átalakítani, de nem, a mérnők nem ezt tette és örüljünk is ennek, hiszen így az eredetiséget is sugall. Minden helyiség olyan dizájnos kialakítást kapott, amiknek más-más céljaik voltak, nincs két ugyanolyan kinézetű szoba. Szépen variálja a külső és belső terekben szereplő elemeket.

felújítás

Varázslata az, hogy folyamatosan van olyan helyiség, amit átalakítani és továbbgondolni. Egy kreativitással mindig valami újat és ötleteset ki lehet hozni.

új forma

Hazánkban is találni szép és potenciállal teli ingatlanokat, mutatunk egy párat!

Különleges életérzésben a II. kerületi lakásban is részed lehet, hiszen egy új építésű kastély II. emeleti lakása most eladó. Lehetőségek csokrával találkozhatunk!

eladó lakások

Ezt a madárcsicsergős környezetben levő kastélyt sem hagyhattuk ki. Lajosmizse külterületén levő családi otthon egy 24000 nm-es telken helyezkedik el és extrákkal ellátott.

eladó családi házak

Forrás: https://www.boredpanda.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)