Itt vannak a hét látványos lakásai!

Újból és újból megjelennek bámulatba ejtő, modern, budapesti lakások. Az Otthontérkép.hu oldalon szemezgettünk néhány különlegességből, ezeket most meg is mutatjuk.

A kiválasztási folyamatot megkönnyítette, hogy a hirdetések megfelelő látványt nyújtottak, kedvezők a szerepeltetett információk és a képek minősége is. Amikor lakásvásárlásra adjuk a fejünket és a képeket nézegetjük mennyire kellemesebb ha igényes, tiszta fotókat nézegethetünk és egy átfogó képet kaphatunk az adott ingatlanról.

A XIII. kerület kínálata szép kis lakásokat tartogat az itt körülnézőknek. A modern kivitelezés megtalálható ebben a letisztult, fehér-szürke színbe felöltöztetett otthonban is. A magasföldszinten levő 2 szobában napfényes tereket láthatunk, mindezt kiemelik a felhasznált színek is.

budapesti lakások

Újlipótvárosban egy másik szépséget is kiszemeltünk, otthonos és elegáns kinézetet kapott. Nagyon mutatósak a dizájn fényforrások, tökéletesen találnak a terek stílusához. A növények és a trendi színek pedig megadják az alap hangulatot, amint belépünk az otthonba.

XIII. kerületi lakások

Budát se felejthettük ki. Innen is hoztunk két különlegességet.

Az első egy vízivárosi nagypolgári stílusú ingatlan, ami egyedi megoldásokat tartalmaz elegáns elemekkel becsomagolva. A lakás még infra szaunával is felszerelt.

lakások Buda

A következő, Óbuda szívében levő modern, 1+1 szobás lakás is kedvező feltételeket kínál. Teljes körű felújításon is átesett, ekkor nagyon figyeltek a műszaki és esztétikai kialakításokra. A szürke, fehér és rózsaszín is hozzájárul a kellemes látványhoz.

eladó lakások buda

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)