Ezekben az otthonokban már igazi karácsonyváró hangulat van!

Bár mindig azt mondjuk a karácsonyi dekorációról, hogy ha épp el szeretnénk adni a lakásunkat, akkor a kevesebb mindig több, ünnepek előtt már lehet látni néhány igazán szépen feldíszített otthont.

Mai rendhagyó válogatásunkat karácsonyra feldíszített lakásokból állítottuk össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Teljes pompában Solymáron

Már a bejáratnál kivilágított tuják és egy ajtókoszorú fogad ennél a felújított családi háznál Solymáron. Beljebb lépve, a nappalit az ablakok felett girlandok, a kandalló felett egy koszorú díszíti, az étkezőasztalon egy adventi koszorú fogad. A szépen felújított, 340 nm-es családi ház az ünnepi dekoráció nélkül is ízléses, szépen berendezett, dekorációból pedig épp annyit használtak, amennyit kell, se nem túl sokat, se nem túl keveset.

Még több képért kattintson a fotóra!

Arany szarvasok a kandallónál Veresegyházán

Ebben a veresegyházi családi házban két szarvas már helyet foglalt a kandalló előtt. Bár valószínű, hogy már régebb óta ott ülnek, mindenesetre segítenek megalapozni a karácsonyi hangulatot. A 296 nm-es, 7 szobás családi ház egyébként 2002-ben épült, a nappali különlegessége, hogy a terasszal és a kerttel teljesen egybenyitható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Grincsfával az étkezőasztalon a XVII. kerületben

Ebben a XVII. kerületi, madárdombi családi házban egyelőre még csak egy grincsfával várják a karácsonyt, ami remekül mutat az étkezőasztal tetején. A gyönyörűen felújított családi ház 300 nm-en 5 és fél szobával várja új lakóit, alagsorában egy kis garzonlakást is kialakítottak.

© 2021 (v150.202005)