A te gyereked milyen szobát kérne a Jézuskától?

A gyerekek már biztosan tudják, milyen ajándékot szeretnének karácsonykor a fa alá, mint ahogyan biztosan mindegyiküknek van egy álma arról is, milyen gyerekszobát szeretne.

Mai válogatásunkban ezért most a legszebb gyerekszobákat gyűjtöttük össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Egy igazán csajos lányszoba Székesfehérváron

Székesfehérvár Öreghegyen áll ez a családi ház, melynek lányszobájában természetesen a rózsaszín az uralkodó árnyalat. A szoba egyszerre komoly és játékos, látszik rajta, hogy tulajdonosa már a kiskamasz korba lépett.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kalózhajó és házikó ággyal a III. kerületben

A házikó formájú ágy nagyon népszerű mostanában. Ennek a testvérhegyi családi háznak az egyik szobájába a lombházra emlékeztető formáját választották, míg a másik gyerekszoba egy kalózhajó ágyat kapott, ami sok gyerek álma.

Még több képért kattintson a fotóra!

Vidám, élénk színekben Pilisszentivánon

Ennek a pilisszentiváni családi háznak is két gyerekszobája van, és mind a kettő vidám, élénk színekben pompázik. A bordásfal és a babzsákfotel természetesen egyikből sem hiányozhat.

Még több képért kattintson a fotóra!

Közös szobában Budafokon

Színes papírdíszek és lampionok dobják fel egy ovis kislány és egy kisbaba közös szobáját ebben a budafoki lakásban. A szoba színei rendkívül harmonikusak, az ovis nagylány ágya még egy baldachint is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tini szoba Ürömön

Bár a kamaszok már nem a Jézuskához fordulnak kívánságaikkal, azért nekik is konkrét elképzeléseik vannak arról, hogy milyen szobát szeretnének. Ennek az ürömi családi háznak a lányszobája például tökéletes egy tini lány számára.

Még több képért kattintson a fotóra!

© 2021 (v150.202005)