Dobd fel a nappalit szőnyeggel!

A nappali mindig szem előtt van, és lakberendezéskor bizony nagy hangsúlyt fektetünk ennek kialakítására is. A legmegfelelőbb bútordarabok, díszek után kutatunk, ami persze fontos, de gondoljunk csak bele, hogyan is nézne ki a helyiség egy szőnyeg nélkül. Számomra üresebbé teszi a teret és a hangulata sem ugyanaz. Több színben, méretben gondolkodhatunk, de azért a harmóniára is figyeljünk!

Kezdjük egy nagyobb méretűvel, amit körbeölelnek a szekrények. A szegedi lakás nappalijában a világos színű szőnyeg nagyon találó, jól kiemeli a barna szekrényeket és szinte összeolvad a kanapéval, fotelekkel.

eladó lakás Szeged

Egy kisebb szőnyeget is használhatunk, ami pihenőhelyként is kedvező lehet, főleg ha puha anyagból készült. Az 1+3 fél szobás otthon dizájnját és kialakításait nézve egy ilyen kis relaxációs pont tökéletes megoldásnak tűnik.

VIII. kerületi lakás

A Palotanegyedben levő háromszobás lakás egyik kis szegletében egy mostanában nagyon elterjedt szőnyeg stílust fedezhetünk fel. A rombusz formákkal ellátott fehér-fekete szőnyeg nagyon jó választás lehet, hiszen színei sok mindenhez passzolnak és a benne levő formák pedig feldobják a teret.

szőnyeg

Nem feltétlenül kell ellepje a padlót, külön választható, kis méretűek mellett is lerakhatjuk voksunkat, mint ahogyan ebben a I. kerületi ingatlanban is tették. A tarka színeivel milyen jól kontrasztba helyezte a falakat, bútor darabokat.

eladó lakások

Ha ennél még kisebb szőnyegre fájna a fogunk, akkor így is kiegészíthetjük a berendezésünket, mint ahogy ebben a 3 szobás otthonban tették. Valaki inkább a parkettát, padlót szereti, annak ez a kis felruházó ötlet még jól jöhet.

VII. kerületi lakás Rákospalota

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Az ukránok állítólag könnyedén lőhetnek orosz területet is.

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

A magyarokat továbbra is egy vetélkedő tartja a markában, szombaton viszont meglepő győztes született a tévécsatornák harcában.

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

© 2023 (v2.202102)