Dobd fel a nappalit szőnyeggel!

A nappali mindig szem előtt van, és lakberendezéskor bizony nagy hangsúlyt fektetünk ennek kialakítására is. A legmegfelelőbb bútordarabok, díszek után kutatunk, ami persze fontos, de gondoljunk csak bele, hogyan is nézne ki a helyiség egy szőnyeg nélkül. Számomra üresebbé teszi a teret és a hangulata sem ugyanaz. Több színben, méretben gondolkodhatunk, de azért a harmóniára is figyeljünk!

Kezdjük egy nagyobb méretűvel, amit körbeölelnek a szekrények. A szegedi lakás nappalijában a világos színű szőnyeg nagyon találó, jól kiemeli a barna szekrényeket és szinte összeolvad a kanapéval, fotelekkel.

eladó lakás Szeged

Egy kisebb szőnyeget is használhatunk, ami pihenőhelyként is kedvező lehet, főleg ha puha anyagból készült. Az 1+3 fél szobás otthon dizájnját és kialakításait nézve egy ilyen kis relaxációs pont tökéletes megoldásnak tűnik.

VIII. kerületi lakás

A Palotanegyedben levő háromszobás lakás egyik kis szegletében egy mostanában nagyon elterjedt szőnyeg stílust fedezhetünk fel. A rombusz formákkal ellátott fehér-fekete szőnyeg nagyon jó választás lehet, hiszen színei sok mindenhez passzolnak és a benne levő formák pedig feldobják a teret.

szőnyeg

Nem feltétlenül kell ellepje a padlót, külön választható, kis méretűek mellett is lerakhatjuk voksunkat, mint ahogyan ebben a I. kerületi ingatlanban is tették. A tarka színeivel milyen jól kontrasztba helyezte a falakat, bútor darabokat.

eladó lakások

Ha ennél még kisebb szőnyegre fájna a fogunk, akkor így is kiegészíthetjük a berendezésünket, mint ahogy ebben a 3 szobás otthonban tették. Valaki inkább a parkettát, padlót szereti, annak ez a kis felruházó ötlet még jól jöhet.

VII. kerületi lakás Rákospalota

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

© 2022 (v2.202102)