Dobd fel a nappalit szőnyeggel!

A nappali mindig szem előtt van, és lakberendezéskor bizony nagy hangsúlyt fektetünk ennek kialakítására is. A legmegfelelőbb bútordarabok, díszek után kutatunk, ami persze fontos, de gondoljunk csak bele, hogyan is nézne ki a helyiség egy szőnyeg nélkül. Számomra üresebbé teszi a teret és a hangulata sem ugyanaz. Több színben, méretben gondolkodhatunk, de azért a harmóniára is figyeljünk!

Kezdjük egy nagyobb méretűvel, amit körbeölelnek a szekrények. A szegedi lakás nappalijában a világos színű szőnyeg nagyon találó, jól kiemeli a barna szekrényeket és szinte összeolvad a kanapéval, fotelekkel.

eladó lakás Szeged

Egy kisebb szőnyeget is használhatunk, ami pihenőhelyként is kedvező lehet, főleg ha puha anyagból készült. Az 1+3 fél szobás otthon dizájnját és kialakításait nézve egy ilyen kis relaxációs pont tökéletes megoldásnak tűnik.

VIII. kerületi lakás

A Palotanegyedben levő háromszobás lakás egyik kis szegletében egy mostanában nagyon elterjedt szőnyeg stílust fedezhetünk fel. A rombusz formákkal ellátott fehér-fekete szőnyeg nagyon jó választás lehet, hiszen színei sok mindenhez passzolnak és a benne levő formák pedig feldobják a teret.

szőnyeg

Nem feltétlenül kell ellepje a padlót, külön választható, kis méretűek mellett is lerakhatjuk voksunkat, mint ahogyan ebben a I. kerületi ingatlanban is tették. A tarka színeivel milyen jól kontrasztba helyezte a falakat, bútor darabokat.

eladó lakások

Ha ennél még kisebb szőnyegre fájna a fogunk, akkor így is kiegészíthetjük a berendezésünket, mint ahogy ebben a 3 szobás otthonban tették. Valaki inkább a parkettát, padlót szereti, annak ez a kis felruházó ötlet még jól jöhet.

VII. kerületi lakás Rákospalota

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

© 2024 (v2.202102)