Nyugodt környezetben, alacsony fenntartású mediterrán ház!

Hagyjunk fel a nagy családi házak iránt érzett távolságtartással! Sokszor a nagy házakhoz, nagy fenntartási költség járul, de ez ellen tehetünk és úgy építhetjük meg ingatlanunkat, hogy üzemeltetése alacsony költségű legyen. Ezt, hogyan tehetjük meg? Egyik lépés az, hogy megfelelő szigetelő anyagokat választunk, amelyek páraáteresztők és biztosítják a mesterséges cirkulációt.

Vegyünk példát erről a XV. kerületi házról és szeressünk bele! A hőszigetelése az előbb említett előnyöket tartalmazza, az oldalfalon egy 5 cm Rockwool kőzetgyapot, a zárófödémen pedig egy 20 cm ásványgyapot található. A kivitelezésben használt anyagok is kivételesek: a válaszfalak 10-es Ytong-ból, a födém Monolit vasbetonból készült, a tető pedig itáliai cserépfedést kapott.

Rákospalota kínálata

Mediterrán stílusával kiemelkedik a többi ház közül.  A kertben csodálatos kialakítások fogadnak, a bontott téglakerítést hangulatos, eredeti kőoszlopdíszek teszik egyedivé.

eladó házak Rákospalota

Újszerűsége a belső terekben is meglátszik. A kétszintes családi otthon alapterülete 146, 5 nm, amihez egy 18,5 nm-es garázs is tartozik. A teraszon és az erkélyen is szép látvány fogad. Olyan extrákat is kínál a ház, mint a minden szobába bevezetett telefonvonal, az audio kiépítése a felső szinten és a hangulatos kandalló a nappaliban.

eladó házak Budapesten

A 3+4 szobás ingatlan megközelítése is kiváló, mert egy kis forgalmú utcában van Rákospalota Ófalujában. A villamos és buszközlekedés is nagyon jó a belváros felé. Ha szeretné csendes, nyugodt helyen a mediterrán életérzést átélni, akkor ez a 82,35 millió forintba kerülő ingatlan akár ideális is lehet.

A cikk megjelenését támogatta az Otthontérkép.hu-n található hirdetés feladója.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)