Tovább épül a zalacsányi üdülőfalu

Tovább épül Zalacsányban az üdülőfalu. A Zala Springs Golf Resort nevű komplexum lakóingatlanait egyre több befektető is felfedezte magának.

Nagy erőkkel folytatódik a zalacsányi üdülőfalu bővítése. Nem régen adták át a harmadik társasházi épületet, amelyben 18 darab 1-2 hálószobás lakás várja tulajdonosait. A legkisebb 57, a legnagyobb 186 nm-es. Az úgynevezett „második otthon” koncepció alapján prémium minőségű enteriőrök valósulnak meg: egy belvárosi lakás kényelme és színvonala szállodai szolgáltatásokkal kibővítve.

Az ingatlanok befektetési célra is kiválóak. A 2017 júniusában átadott társasházban például 28 darab stúdiót és 4 darab penthouse lakást alakítottak ki. “Előbbieket visszabéreljük minimum 3% hozammal, ami akár 5,5% is lehet a kihasználtságtól függően. Az eddigi vásárlók több mint nyolcvan százaléka külföldi, de egyre több magyar érdeklődő is jelentkezett” – közölte a beruházó.

Az egész évben látogatható üdülőfalu lakóinak a jövőben nemigen kell kimozdulniuk, hiszen a területen minden szolgáltatást megtalálnak majd, amire csak szükségük lehet. Az üdülőfalu 160 hektáros területén megvalósuló, mintegy 77 milliárd forintos fejlesztés részeként ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek.

“A komplexum a tervek szerint több, mint ezer főt is képes lesz kiszolgálni, akik a kb. ötszáz lakás és villa lakói lesznek. Rajtuk kívül a területen létesülő exkluzív fürdőszálló vendégei is élvezhetik majd a különleges közösség előnyeit. A tervezésnél kiemelten figyeltünk arra, hogy a lakók és a vendégek a komplexum területén belül érjenek el minden olyan szolgáltatást, amely egy feledhetetlen nyaralás, vagy pihenés során elképzelhető” – mondta Tankó Balázs, a Zala Springs értékesítési vezetője.

A sportolni vágyókat már most várja a három éve működő színvonalas golfpálya, a hozzá tartozó bisztró, klubház és két társasház. A golfpályát a világhírű tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodta meg. A 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályán idén már több mint tizenháromezer golfozó játszott. A pálya klubházában a régió egyik kiemelkedő bisztrója kapott helyet, ahol a nemzetközi konyha és helyi alapanyagok fúziója várja a gasztro turistákat. Az üdülőfaluban a tervek szerint prémium wellness, fürdőház, éttermek, kávézók, konditerem, gyógyszertár, játszótér, kulturális- és konferenciaközpont, sportpályák, fürdőtó, rekreációs területek is létesülnek a közeljövőben.

A cikk megjelenését támogatta a Zala Springs beruházója.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„A jelenlegi pedagógusok zöme nem érdemli meg a béremelést” – olvasói levél

„A jelenlegi pedagógusok zöme nem érdemli meg a béremelést” – olvasói levél

A napokban írtunk arról, hogy a Lidl megint mennyivel emelte a kezdő dolgozók fizetését és hogy az mennyivel magasabb, mint a kezdő tanáré. Egyik olvasónk ezen felbuzdulva írta meg véleményét.

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

A vasárnapi az orosz-ukrán háború 648. napja volt. Esti hírösszefoglaló.

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

A K+F beruházások támogatása jelentősen nő.

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Az eutanázia hazai legalizációjáért küzdő alkotmányjogász Facebookján számolt be minderről.

© 2023 (v2.202102)