Amikor a terasz több mint asztal meg két szék

A teraszkapcsolatos lakások sok pozitív érzést kelthetnek bennünk, kiülhetünk és nyugodt perceket tölthetünk, vendégeket fogadhatunk, romantikus vacsorát fogyaszthatunk el és ha a mérete megengedi, akkor még napozhatunk is. A lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat! Mindig tehetünk azért, hogy ne csak egy sivárabb, asztal, két szék várjon kint a teraszon. Ötletek, elképzelések, díszek sokasága használható fel.

Valaki szereti az egyszerűbb megoldásokat alkalmazni, és csak kiülőhelyeket, esetleg virágokat, növényeket helyez el, de vannak, akik szeretik megadni a módját és irigylésre méltóra tervezni! A dizájn mellett persze a kilátás is fontos!

Ebben a debreceni lakásban egy két lakást magába foglaló ingatlan egyik terasza nyújt szép látványt. A belső terekben megfigyelhető a fához, fát imitáló anyagokhoz való vonzódást, de ezt a kertkapcsolatos teraszon is felfedezhetjük, a bútorzat, a tető és a díszek is ezt tükrözik.

eladó lakás Debrecen

A XII. kerület, elegáns utcájában levő otthon 92 nm-es terasza egy tengerparti érzéssel ajándékoz meg! Napozásra, összejövetelekre is alkalmas kikapcsolódási lehetőségnek számít. A belső terek kialakításához hasonlóan itt is kivételes atmoszférában részesülhetünk, főleg ha még figyelembe vesszük a káprázatos panorámát is.

Svábhegy

A II. kerület legkeresettebb részén is találtunk egy nagyon hangulatos, 4 szobás lakást, ami egy 3 szintes 2018-ban épült ingatlan helyezkedik el. Az amerikai konyhás, étkezős  nappaliból egy L alakú teraszra léphetünk ki, ahonnan egy álomszép, hegyekre nőző panoráma tárul elénk.

teraszkapcsolat

Sokszor elég csak a kilátás, amit nyújt a terasz és máris megfog minket. Itt van ez a II. kerületi újszerű lakás, ami napfényben úszik. A második emeleten levő otthon  nappalijából egy teraszra léphetünk ki. A keskeny terasz mérete mégis megengedi, hogy csendben, napfényben egy kicsit megpihenjünk.

Budapesti lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)