Kiváló galériás lakások a budapesti kínálatból!

Sokszor figyelmen kívül hagyjuk a galériás lakások adta lehetőségeket és néha idegenkedünk tőle. A magas belmagasság esetén érdemes galériás lakásokban is gondolkodni, helytakarékossági szempontból mindenképp jó választás lehet. Eltérő megoldásokat képzelhetünk el, amikor galériás lakásokban gondolkodunk, de néha nehéz elképzelni, hogy ez hogyan is mutatna az otthonban. Az ingatlankínálatot nézegetve egyre szebb példákkal találkozunk, ebből készítettünk egy kisebb összefoglalót.

Trendin néz ki ez a XIII. kerületi, fiatalos, teljesen felújított, II. emeleti lakás! A 28 nm-es otthon belterületét egy 4 nm-es hangulatos galériával is megtoldották, ami tárolót is kínál. Újak a nyílászárók, a villany-és vízvezetékek, és dupla hőszigetelést is kapott. Ideális lehet 1-2 fő számára, de befektetési szempontból is, hiszen jól kihasználható az a tény is, hogy mindössze 50 m-re van a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara.

galériás lakások

Lipótvárosban, a Duna-part és a Parlament közelében egy szép galériás lakás keresi új lakóit. Egyedülállóknak, pároknak, egyetemistáknak tökéletes választás lehet. Mind a két szobában a fa anyag volt meghatározó, ami a fehér falakkal kontrasztban nagyon jól mutat. A felújítás alatt is fontos szempont volt, hogy környezet- és egészségbarát, natúr anyagokat és eszközöket használjanak fel. A 39,5 millió forint a teljes berendezést is tartalmazza!

galériás lakások

A Falk Miksa utcában egy 90 nm-es, második emeleti, háromszobás lakás is csodásan néz ki. Az üvegkorláttal ellátott galéria és a led világítások nagyon hangulatossá teszik az otthont. A gardrobók, a helytakarékos megoldások és a padlófűtés is kedvezőek lehetnek. A 2018-ban műemlékké nyilvánított épületben levő lakás 89,9 millió forintba kerül.

Lipótvárosi lakások

A VI. kerületben ez a modern lakás is megfelelő lehet az igényeink kielégítéséhez. Esztétikai felújítása során műszakilag is újjá lett varázsolva. A másfél szobás  otthon lokációja fantasztikus, így befektetési szempontból is kedvező lehet.

VI. kerületi lakás

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

© 2024 (v2.202102)