Elemek amikkel feldobhatod a nappalit!

A lakberendezésnek nem feltétlenül kell sok fejfájással járnia, hiszen már rengeteg helyről szerezhetünk inspirációt. Tegyük az egész folyamatot vidámmá, használjuk ki a kreativitásunk és valósítsuk meg elképzeléseinket! Mire kell figyelni? A méretekre, színekre, világításra, díszítő elemekre. A budapesti lakások kínálatából hoztunk néhány olyan nappalit, amiknek a látványa minden szempontból kedvező.

Nézzük csak, hogy ebben a VI. kerületi lakásban mennyire feldobja a kék szín a teret, és ezt szürkével, meg fehérrel összehangolva milyen hangulatos, erőteles kivitelezésű nappalit kapunk. A képen láthatjuk azt is, hogy milyen fontos egy jó hosszúságú, színű sötétítő is, de a képek fölötti kis hangulat fények is kedvező hatást keltenek.

lakberendezés

Ha már a képekről beszélünk, nem feltétlenül fontos, de néha jó összehangolni ezeket díszítő elemekkel, mint ahogy ebben a felújított otthonban is tették a kis párnákkal. Ugyanezt a módszert láthatjuk a másik szobában is, ott a sötét szürkére és a pirosra került a hangsúlyt.

budapesti eladó lakások

Az is jól mutat, ha kontraszt hatást keltünk a párnákkal, mind ahogy ebben a belvárosi, 3 szobás lakásban is láthatjuk. Gondolatainkban a díszpárnák anyagával és formájával is kellemesen el lehet játszadozni, majd dönteni.

eladó belvárosi lakások

Élő vagy dísznövények is feldobhatják az üres helyeket, falakat. Ebben a Krisztinavárosban levő ingatlannak  a nappalijában a dísz ágak nagyon jól kiegészítik az üresebb sarkot, vagy az elválasztó részt.

eladó laksáok

Sokan szeretjük, ha valami feldobja az egyszínű falakat, valamikor képeket, festményeket, lámpákat, díszeket teszünk, de festhetünk is. Nem feltétlenül kell bonyolult formákban gondolkodni, persze aki érzi magában a tehetséget az csak engedje szabadjára a fantáziáját, de néha egy egyszerű, színes, vastagabb vonal is megteszi. Itt van erre egy példa a IX kerületből.

eladó lakások IX. kerület

Az előbb feltüntetett képeken mind kisebb asztalt ölelnek át a bútordarabok, kanapék, de valamikor nagyobb, más alakú, anyagból készültekre is gondolhatunk, mint ahogy ebben az V. kerületi lakás nappalijának berendezésekor is tették. Mostanában az is trendi, hogy csak kis párnákat vagy babzsákokat helyezünk el.

eladó 2 szobás lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

© 2024 (v2.202102)