Fókuszban a XIII. kerület kínálata!

A XIII. kerület egyre kedveltebb lett az utóbbi időben, hiszen buszokkal, villamosokkal lazán eljuthatunk a belvárosba, de ha nem akarunk a központba utazgatni, akkor a környék adta lehetőségeket is kihasználhatjuk: a színházak, a Duna-part, a nagyszerű be és-kiülőhelyek itt is megtalálhatók. A kerület iránti szimpátia az ingatlanárakon is meglátszik. Körülnéztünk az otthontérkép.hu oldalán és kiválasztottunk négy, több szobás, más-más kategóriába eső lakást, vagyis az újszerű, felújított és jó állapotúakat.

Angyalföldön, a Jász utcában kiválóan néz ki ez a 2015-ben épült, II. emeleti újszerű lakás. A 72 nm-es otthon luxus kategóriába tartozik, megnézve  a képeket ezt mi is felismerhetjük. Olyan extrákat tartalmaz, mint az érintőkapcsolók, a mennyezeti világítás, a minőségi beépített gépek és egyedi konyhabútor darabok. Családoknak megfelelő lehet, hiszen a környéken bölcsőde, óvoda, oktatási intézmény, orvosi rendelők és üzletek.

XIII. kerületi lakások

A XIII. kerület sok felújított lakást is kínált, mintha versenyeznének egymással, hogy melyik is néz ki jobban.

A felújítás több szinten valósulhat meg, valamikor kisebb átalakítások is elégségesek egy szép lakáshoz, ilyen ez a Pap Károly utcában lévő 48 nm-es lakás.  A modern, világos tereket kellemesebbé varázsolhatják az alkalmazott színek, ami az otthonlétet is hangulatosabbá teszi!

felújított lakások

A nagyobb felújítások többe kerülnek, így az eladási ár is emelkedik. Példának ezt a frissen felújított, exkluzív ingatlant hoztuk, ami még egy vízforgató medencével is megajándékozza az ott lakókat. Kertkapcsolata lehetővé teszi a medence, terasz és a kutyakifutó kialakítását is.

budapesti eladó lakások

A jó állapotú kategóriába sorolták be ezt a III. emeleti, 2 szobást, ami egy rendezett, szigetelt lépcsőházban található. Mindkét szoba déli fekvésű, a konyha és a fürdő pedig északi tájolású. A nagyobbik szobához egy kisebb erkély is tartozik. A mindennapi teendőnket, bevásárlásokat egyszerűen elvégezhetjük a közelben és a nappali, éjszakai közlekedést is könnyen megoldhatjuk.

2 szobás lakás

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)