Ha tetszik, ha nem, ezek 2019 trendi színei!

A színtrendek az új évben is követnek minket, vagy mi követjük őket, a lényeg hogy olyan tereket alakítsunk ki, amikben jól érezzük magunkat és más szemében is ízlésesek. Mindig van valami trend, ami felé elmozdulhatunk, vagy inspirációt szerezhetünk. A lakberendezési elemek, de színek is öltöztetik a lakást, így erre is nagy hangsúlyt kell fektetni. A színkombinációk között megtalálhatjuk az igazit, azt ami szépen illeszkedik a terek adta fényekhez, bútordarabokhoz.

Tavaly a szélsőségesebb, metál, merész piros és a fekete is nagy hangsúlyt kaptak. Idén jöttek a különböző életstílusokhoz illő színek. Sok nagy cég már útjára engedte az új színtrendet, amit követve máris felfrissíthetjük a lakásunkat és trendibbé tehetjük. A kiválasztási folyamatban az otthon töltött percek pszichológiai hatását és a digitalizációhoz való elköteleződést is fókuszba állították.

Nézzük milyen színeket érdemes követni az új évben!

A digitális technológia inspirálta színeket, az otthonunkban erősebben érzékeljük. Ilyen szín például ez a lila, amilyen ebben a pécsi lakásban van.

eladó pécsi lakások

A sötétebb, méreg zöld felé hajló zöld egyenesen a természetbe repít, nyugtató hatása kellemes lehet. Ezt a színt alkalmazták ebben a IX. kerületi otthonban is.

eladó lakások Budapest

A kéknek ezt a misztikus árnyalatát is előszeretettel lehet használni, mint ahogy ebben debreceni lakás nappalijában is tették.

eladó lakások Debrecen

A sárga visszafogottabb és erősebb színei továbbra is menők. Ebben a VIII. kerületi lakásban a fehér színnel kombinálva nagyon jól mutat. A fehér, krém, bézs és az enyhébb szürkébb árnyalatok a merész színekkel egységesítve nagyon hangulatossá tehetik a tereket, sőt ha játszunk a fényekkel, még intenzívebb lesz.

eladó lakások VIII. kerület

Ha a természetből szeretnénk meríteni, akkor a zöld mellett, a fa, égetett anyag, tégla színeit is alkalmazhatjuk. Ezt a színt sötétebb és világosabb dísztárgyakkal nagyon jól kontrasztba helyezhetjük.

eladó belvárosi lakások

Az ékszerenél ismert emeráld zöld, a zafir vagy a kékeszöld színekkel is nagyon feldobhatjuk az atmoszférát. A következő,  V. kerületi lakásban a díszítő elemeket öltöztették a kékeszöldbe.

budapesti ingatlanok

A mély vörös kellemes és barátságos, de közben energikussá is teszi az egész lakrészt. A Krepuska Géza telepen levő ingatlanban merészen bevállalták!

színválasztás

Forrás: https://www.elledecor.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

© 2024 (v2.202102)