Ha tetszik, ha nem, ezek 2019 trendi színei!

A színtrendek az új évben is követnek minket, vagy mi követjük őket, a lényeg hogy olyan tereket alakítsunk ki, amikben jól érezzük magunkat és más szemében is ízlésesek. Mindig van valami trend, ami felé elmozdulhatunk, vagy inspirációt szerezhetünk. A lakberendezési elemek, de színek is öltöztetik a lakást, így erre is nagy hangsúlyt kell fektetni. A színkombinációk között megtalálhatjuk az igazit, azt ami szépen illeszkedik a terek adta fényekhez, bútordarabokhoz.

Tavaly a szélsőségesebb, metál, merész piros és a fekete is nagy hangsúlyt kaptak. Idén jöttek a különböző életstílusokhoz illő színek. Sok nagy cég már útjára engedte az új színtrendet, amit követve máris felfrissíthetjük a lakásunkat és trendibbé tehetjük. A kiválasztási folyamatban az otthon töltött percek pszichológiai hatását és a digitalizációhoz való elköteleződést is fókuszba állították.

Nézzük milyen színeket érdemes követni az új évben!

A digitális technológia inspirálta színeket, az otthonunkban erősebben érzékeljük. Ilyen szín például ez a lila, amilyen ebben a pécsi lakásban van.

eladó pécsi lakások

A sötétebb, méreg zöld felé hajló zöld egyenesen a természetbe repít, nyugtató hatása kellemes lehet. Ezt a színt alkalmazták ebben a IX. kerületi otthonban is.

eladó lakások Budapest

A kéknek ezt a misztikus árnyalatát is előszeretettel lehet használni, mint ahogy ebben debreceni lakás nappalijában is tették.

eladó lakások Debrecen

A sárga visszafogottabb és erősebb színei továbbra is menők. Ebben a VIII. kerületi lakásban a fehér színnel kombinálva nagyon jól mutat. A fehér, krém, bézs és az enyhébb szürkébb árnyalatok a merész színekkel egységesítve nagyon hangulatossá tehetik a tereket, sőt ha játszunk a fényekkel, még intenzívebb lesz.

eladó lakások VIII. kerület

Ha a természetből szeretnénk meríteni, akkor a zöld mellett, a fa, égetett anyag, tégla színeit is alkalmazhatjuk. Ezt a színt sötétebb és világosabb dísztárgyakkal nagyon jól kontrasztba helyezhetjük.

eladó belvárosi lakások

Az ékszerenél ismert emeráld zöld, a zafir vagy a kékeszöld színekkel is nagyon feldobhatjuk az atmoszférát. A következő,  V. kerületi lakásban a díszítő elemeket öltöztették a kékeszöldbe.

budapesti ingatlanok

A mély vörös kellemes és barátságos, de közben energikussá is teszi az egész lakrészt. A Krepuska Géza telepen levő ingatlanban merészen bevállalták!

színválasztás

Forrás: https://www.elledecor.com

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)