Kis társasház is lehet nagyon jó választás a XIII. kerületben

Az utóbbi időben egyre több a társasházi beruházás. A rengeteg épület közepette csak kapkodjuk a fejünket az ajánlataik között. Minden beruházó valami újjal és különlegességgel igyekszik előrukkolni, olyanokkal, amik a budapesti életstílushoz kellemesen hozzásimulnak. Az egyik felkapott kerület a XIII., folyamatos ott a fejlődés, egyre több szolgáltatás bővülés valósul meg. Távol lehetünk a belvárosi nyüzsgéstől, de a központ és a város különböző pontja is könnyen megközelíthetők a jó tömegközlekedési hálózatnak köszönhetően. A sok fejlesztés közül mi most a csupán 5 lakást magába foglaló Fáy 68 társasházat szemeltük ki.

társasházi lakások

Az ingatlan kedvező elhelyezkedése sok kikapcsolódási lehetőséget nyújt, könnyedén elérhetjük az óvodát, iskolát, játszótereket, cukrászdát, de a bevásárlási és sportolási igényeinket is könnyen kielégíthetjük.

A társasházban a legkisebb lakás 47, a legnagyobb 127 m2-es. A beruházó szerint a 2 szobás, vagy annál nagyobb lakás bármely korosztálynak ideális, az 5 szobás pedig családi otthonnak is kiválóan alkalmas. Az első emeleti lakások 1-1 erkélyt, a felsőbb szinten találhatók pedig már 2-2 erkélyt kínálnak. A legfelső szinten elhelyezkedő otthon tetőtere kellemes, hangulatos atmoszférájú, csodálatos kilátással a városra és a budai hegyekre.

társasházi lakások

A körpanorámás terasz nemcsak egy szép kilátással ajándékoz meg, hanem nyugodt percekkel is. A telken ősfák találhatók, közel van a Béke tér, a pár percre található Rákos patak pedig kellemes sétákra csábít.

penthouse lakások

A Fáy utcában induló projekt építése 2018. decemberében kezdetét vette, a várható befejezés 2019. IV. negyedév. A kertvárosi környezet, a környék adta lehetőségek és a minőségi kialakítások mind fontos jellemzők azok számára, akik közel, de egyben távol is szeretnének lenni a város központjától és egy egyedibb lakásban képzelik el jövőjüket.

A cikk megjelenését támogatta a Fáy 68. beruházója.


© 2021 (v2.202102)