Ámulunk és bámulunk, hogy így is lehet nagy tereket alkotni!

A kis lakások lakói gyakran szeretnének egy helyet spórolni, hiszen a mindennapokban, de vendégek várása esetén is fontos lehet. A helytakarékosság mellett az összképen is javít, ha a hozzánk látogató személyek előtt nem tárunk fel mindent. Sok megoldás olyan trükköket rejt, amiknek az alkalmazásával praktikusabban telnek az otthon töltött percek. Ámulunk és bámulunk, hogy milyen jó kis kreatív ötletekből szerezhetünk inspirációt. Felsorolunk néhányat, amikkel nem csak a nappalit, hálószobákat és a lakás belső részeit dobhatjuk fel, hanem a teraszt, erkélyt is.

A gyerekszobák gyakran vannak elhalmozva különféle ruhákkal, játékokkal. Ha egy kis teret szeretnénk és útban van az asztal és a szék, akkor a képen látható megoldás, vagy ehhez hasonló elképzelés jó gondolat lehet.

megoldások

Az íróasztal jelenlétére sincs feltétlenül minden percben szükségünk, ezért egy ilyen felhajtható megoldás kedvező lehet a gyerekek és a szülők számára is.

gyerekszobák

A konyhabútor főleg kis méretű lakásoknál nagyon precíz méréseket igényel, sokszor nincs is nagyon hely egy rendes ebédlőasztalra, de ez választáson múlik. Ha a formás kis asztalokat és székeket állítjuk fókuszba, akkor megtalálhatjuk a számunkra a legmegfelelőbbet. Ebben az V. kerületi lakásban rábukkantak a számukra tökéletes darabra.

konyha bútor

Minden helyet, lehetőséget meg kell fognunk és kihasználnunk, mint ahogy ebben a Garay utcában levő lakásban tették. Hasonló megoldásokat fedezhetünk fel a hálószobában is.

budapesti lakások

Sokszor megrendelésre készíttetünk bútordarabokat, ilyenkor egy kis kreativitásnak is helyet adunk. A helytakarékos, ötletes megoldásokra is hangsúlyt fektethetünk, például a képen látható elképzelést más berendezési kelléken is szívesen látnám.

bútordarab

Ha szélesebb ablak áll a rendelkezésünkre, kis ülőhelyet is kialakíthatunk, ezzel tárolásra is mód nyílik. Nemcsak hangulatos, hanem hasznos is. Színes, kényelmes kis ülőhelyet kreáltak ebben a Várnegyedben levő klasszikus, nagypolgári otthonban is.

budapesti otthonok

A kertben is növelhetjük a tereket. Ez a felhajtható sütő “passzív állapotában” díszként is jól mutat a kő falon, használatkor pedig kényelmes és helytakarékos a méretnének köszönhetően.

kertek

https://www.boredpanda.com/

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)