Pompás otthonok Budapesttől 15 km-re!

Budapesttől mintegy 15 km-re jártunk, Dunakeszin, ami nagyszerű feltételeket nyújthat olyan családok számára, akik közel Budapesthez, de mégis távol szeretnék felnevelni a gyerekeket. A fővárosból tömegközlekedéssel és kocsival is egy órán belül elérhetünk ide. Gyűjteményünkbe próbáltunk olcsóbb és drágább darabokat is becsempészni. Jöjjenek Dunakeszi extrás családi házai!

Kezdjük is válogatásunk legdrágább darabjával, ami a település kedvelt, csendes családi házas övezetében épült egy 535 nm-es telken. A modern, különleges berendezési kellékekkel ellátott otthon kertjében még a sütögetőrészt is igénybe vehetjük. A 4 szobás családi ház 89,9 millió forintba kerül.

eladó házak Dunakeszi

A Duna parti oldalon eladó egy nagy terekkel rendelkező, átriumos, medencés ház. A virágokkal teli kert, a fák és a medence megteremti nyári napokon a kellemes atmoszférát. A ház elosztása és terei kedvezőek: nappali, amerikai konyha, spejz, iroda, 5 szoba, 2 fürdőszoba, 4 személyes szauna, teraszok és egy nyitott nyári konyha is ki lett alakítva. Az otthonért 79 millió forintot kérnek.

Dunakeszi

A következő 4 szobás ház egy igazi játszóteret kínál a gyerekeknek. A rendezett ház és kert sok plusz lehetőséget nyújt, ilyen a 8 személyes jakuzzi, a kerti grillező, a játszóház és a kerti ház is. A közlekedés, bevásárlási lehetőség nagyon jó, sőt a közintézmények és egyéb mindennapokhoz szükséges helyiség is könnyen elérhető. Az ingatlan 70 millió forintba kerül.

agglomerációs házak

Itt egy 60 millió alatti kétszintes családi ház is, amiben két hálószoba és tágas nappali van. Az 580 nm-es telken teljesen elszeparálva, még egy lakóház is található, földszintes elrendezéssel. A kert elég nagy ahhoz, hogy összejövetelek, hobby tevékenységek és kikapcsolódás helyszíne legyen.

eladó házak Dunakeszi

© 2021 (v150.202005)