Óbudán is vannak energiatakarékos, kertvárosias otthonok

Budapesten a III. kerületi Harsánylejtőn az utóbbi években több beruházás is megjelent, beindult a környék infrastrukturális fejlesztése. Teljes körű közüzemi hálózat és kiváló közlekedési adottság jellemzi a területet, amik megkönnyítik az itt élők mindennapjait. Jelenleg Budapesten nem található hasonló egybefüggő terület, ahol új lakókörnyezetet alakítanának ki.

A helyszín festői panorámával ajándékoz meg minket, körbetekintve a Pilis lábainál elterülő búzamezőktől, a Vihar hegy fenyvesein át egészen a távolban húzódó Megyeri hídig láthatunk. A kertvárosias zöld környezet nem jelent kompromisszumot a belváros elérésében, csúcsidőben személyautóval, akár 20 perc alatt megtehető a távolság. A környék adottságainak köszönhetően a túrázni vágyók akár gyalogosan, otthonukból indulva is több túraútvonalat elérhetnek. Az újonnan épülő városrész felső kategóriás és modern környezetet teremt. A mindennapi szükségleteket kielégítő sportolási lehetőségek, üzletek, óvoda, tömegközlekedés karnyújtásnyira elérhetőek.

Az általunk kiszemelt ikerházak ebben a csodás környezetben, a Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy határán fekszenek. A beruházó szerint mind a hat ikerházfélhez 500 nm-es kert tartozik, melynek parkosítása a vételár részét képezi. A terasz és a kert kedvező lehet nyári napokon, de télen is kivételes időtöltési hely lehet az egész család számára.

III. kerületi házak

Az ingatlanok bruttó 150 nm-esek, földszinti részein egy amerikai konyhás nappali, dolgozószoba, fürdő, WC és garázs található, az emeleten pedig 3 hálószoba, fürdő, WC és nagy méretű teraszok kínálnak kellemes perceket. A nyílászárók a legmodernebb műanyag keretszerkezetű, antracit színű, alumínium borítású szerkezetek. A villamosenergia-ellátást szinte teljes egészében napelemes rendszer biztosítja. A vételár belsőépítészeti koncepciótervet is tartalmaz, aminek kialakítása egyedi megállapodás szerint lehetséges a beruházó szerint.

eladó lakások Budapest

Az épületek kulcsrakész átadására 2019. IV. negyedévében kerül sor.(x)

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n látható hirdetés feladója támogatta.

 

 


© 2021 (v150.202005)