Nem panaszkodhatunk ezekben az ikerházakban!

Az ikerházak mellett felsorolhatunk pozitív és negatív érvet, mindenki úgy ítéli meg ezeket az épületeket, ahogy szeretné, de én azt mondanám, hogy azért érdemes ezek kínálatában is körülnézni.  Budapestet belőve helyszínnek szebbnél-szebb darabokat találtunk, amik persze nem feltétlenül az olcsó kategóriába tartoznak. A következő ingatlanokat magas színvonalú kivitelezés, minőségi anyagok és extrák jellemzik.

A III. kerületben, a Szépvölgyi úton egy felújított, 510 nm-es ikerház kínálhat megfelelő lakhatási feltételeket. Az 5 szintes szépség 10 +2 szobás, könnyen kialakíthatunk több lakást, de igény szerint irodát, rendelőt is. A ház csodaszép környezete páratlan panorámával ajándékoz meg, de szerencsére nem ez az egyetlen plusz, hiszen wellness, jacuzzi és medence is igénybe vehető.

eladó ház Budapest

Madárdombon eladó ez a 3+4 szobás, 4 szintes ikerház. Pinceszinten egy garázs, kazánház, tároló található, a földszinten egy nappali-étkező, fürdőszoba. Az első szinten 3 szoba, fürdő és hatalmas közlekedő fogad, a 40 nm-es tetőtér pedig beépített, ahol újabb 2 szoba is kialakítható. A belső terek kellemesen néznek ki, a választott színek igazi hangulatkeltők!

budapesti ikerházak

Királyerdő lakóparkjában egy 2007-ben épült, 3 szobás ikerház is eladó. Az ingatlan modern lakberendezési elemekkel ellátott, amelyek igény szerint maradhatnak. A földszinten egy fürdő, egy amerikai konyhás nappali fogad, ahonnan kiléphetünk egy tágas, nagy teraszra, innen pedig a rendezett kertre van kilátásunk. Az emeletre egy lépcsőn keresztül jutunk, ahol a szobák találhatók. Az ingatlan sok extrával rendelkezik: központi porszívó, klíma, riasztó, öntöző rendszer és napkollektor van kiépítve.

eladó ikerházak

A Római parton egy ikerházrész is eladóvá vált. A z elhelyezkedése sok előnnyel járhat, sportolási, kikapcsolódási lehetőségek mind adottak. A fedett teraszon üldögélve élvezhetjük a nyugodt perceket, a zöldben. A 3+fél szobás otthon jó elosztású és világos, amiben a sötétebb színek ezeket jól érzékeltetik.

eladó házak Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

A Tesco-vezér megmondta, mi lesz. 

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

11 milliárd dollárra is értékelték Donald Trump közösségi médiacégét. Azóta az árfolyam megfeleződött, a befektetők kezdenek kiábrándulni

Mennyit ér a magyar pénz? Egyre kevesebbet

Mennyit ér a magyar pénz? Egyre kevesebbet

Az euró és a dollár is erősebb lett. 

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Sorozatunkban a június 9-i önkormányzati választások legérdekesebbnek ígérkező párharcait mutatjuk be. Miskolcnak új polgármestere lesz, az biztos.

© 2024 (v2.202102)