Varázsolj nulláról, 5* lakást!

Teljes körű felújítást végezni időbe és pénzbe telik, de ha azt szeretnénk, hogy később ne bajlódjunk a kifestett, rendezett, műszakilag is rendbe tett lakással, akkor bizony alaposabb munkát kell végeznünk. Erre egy jó megoldás, ha a lakást visszabontjuk nullára és mindent újjá építünk, minden részletre odafigyelve. Terézváros kínálatában körülnézve találtuk ezt a felújított szépséges darabot, amiben kicserélték a nyílászárókat, az elektromos vezetékeket, a vízcsöveket és a fűtési rendszert.

A belső terek kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyagok felhasználására. A lakberendezési elemeket és bútordarabokat belsőépítész tervezte, mindegyik a minimalista stílust sugallja. A kialakítások a mai trendnek megfelelőek, például a tégla anyag használata nagyon menő mostanában, de a kis ülőhely és a kisebb méretű hangulatfények is.

eladó lakások Budapest

A bútordarabok és a dísztárgyak helye is úgy van megoldva, hogy nagy tereknek és sok természetes fénynek adjanak helyet. A galériás szoba kisgyerekes családoknak lehetővé teszi, hogy külön legyen a gyerek, de mégis közel a szülőkhöz. Vagy kisebb játszósarkot is kialakíthatunk a gyereknek. Jó ötlet, hogy a tárolók elszeparáltan helyezkednek el az élőhelyiségektől.

budapesti ingatlankínálata

A hálószobában is hasonló színeket és kialakításokat fedezhetünk fel. Ugyanúgy, ahogy a nappaliban is láthattuk, a tereket a zöld növénnyel dobják fel. A konyha minden kívánságunkat teljesíti: elegendő hely, modern gépek és megfelelő világítás van. Az étkező pedig egy kisebb családnak pont elegendő helyet kínál.

A 2+ fél szobás lakás minden lámpája led égőket tartalmaz, amiket hangulatunktól függően állíthatunk.

VI. kerületi lakások

A II. emeleti, csodaszép lakás 69,7 millió forintba kerül.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)