Varázsolj nulláról, 5* lakást!

Teljes körű felújítást végezni időbe és pénzbe telik, de ha azt szeretnénk, hogy később ne bajlódjunk a kifestett, rendezett, műszakilag is rendbe tett lakással, akkor bizony alaposabb munkát kell végeznünk. Erre egy jó megoldás, ha a lakást visszabontjuk nullára és mindent újjá építünk, minden részletre odafigyelve. Terézváros kínálatában körülnézve találtuk ezt a felújított szépséges darabot, amiben kicserélték a nyílászárókat, az elektromos vezetékeket, a vízcsöveket és a fűtési rendszert.

A belső terek kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyagok felhasználására. A lakberendezési elemeket és bútordarabokat belsőépítész tervezte, mindegyik a minimalista stílust sugallja. A kialakítások a mai trendnek megfelelőek, például a tégla anyag használata nagyon menő mostanában, de a kis ülőhely és a kisebb méretű hangulatfények is.

eladó lakások Budapest

A bútordarabok és a dísztárgyak helye is úgy van megoldva, hogy nagy tereknek és sok természetes fénynek adjanak helyet. A galériás szoba kisgyerekes családoknak lehetővé teszi, hogy külön legyen a gyerek, de mégis közel a szülőkhöz. Vagy kisebb játszósarkot is kialakíthatunk a gyereknek. Jó ötlet, hogy a tárolók elszeparáltan helyezkednek el az élőhelyiségektől.

budapesti ingatlankínálata

A hálószobában is hasonló színeket és kialakításokat fedezhetünk fel. Ugyanúgy, ahogy a nappaliban is láthattuk, a tereket a zöld növénnyel dobják fel. A konyha minden kívánságunkat teljesíti: elegendő hely, modern gépek és megfelelő világítás van. Az étkező pedig egy kisebb családnak pont elegendő helyet kínál.

A 2+ fél szobás lakás minden lámpája led égőket tartalmaz, amiket hangulatunktól függően állíthatunk.

VI. kerületi lakások

A II. emeleti, csodaszép lakás 69,7 millió forintba kerül.


© 2021 (v150.202005)