Családi fészkek 50 millió alatt!

Megtalálni a tökéletes családi házat nem könnyű! Ahhoz, hogy elhelyezkedése, ára, kinézete és még sok más tényező stimmeljen, sokat kell keresgélni. Budapesten nem kis befektetés szükséges, ahhoz hogy szert tegyünk egy családi házra. Körülnéztünk a családi házak kínálatában, és egy 50 milliós maximum árat is beállítottunk. A  felhozatal színes, árban, kialakításában és látványában is. Gyűjteményünkbe különböző kerületekből válogattunk.

Soroksár csendes részén erre a 3 szobás, kétszintes családi házra bukkantunk, ami 2000-ben épült. Az 1261 nm-es telken levő ingatlan sok kikapcsolódásra és sportolásra alkalmas helyiséget kínál, mégpedig  egy különálló kis faházat, fedett nyári konyhát és egy edzőtermet is. Nyári napokon, az intim kertben még egy medence és egy kis tó is kiszolgálja az igényeket.

felújított házak

Csepelen egy hasonló, minden igényt kielégítő, 4 szobás otthont is kiszemeltünk. A 734 nm-es telken 2 ház is fekszik, a régi egy felújítandó 2+1 szobás, amely statikailag jó állapotban van. A másik épület 2008-ban készült el, 10 éve pedig teljes körű felújításon is átesett. A fedett terasz, a kert mind kedvező lehet összejövetelekre.

eladó házak Csepel

A II. kerület ezt a 150 nm-es családi otthont is kínálja. A Hidegkúti úton levő 2 szobás, felújítandó ingatlanhoz tartozik egy terasz és egy télikert is. Az utcafronti rész, a két szoba téglából épült, a többi pedig vályogból. A házban és a kertben is sok lehetőség nyílik, felújításkor az új tulajdonosok szépen a maguk ízlésére formálhatják ezeket.

eladó ház II. kerület

A III. kerületben egy kiválóan megközelíthető 3 szobás otthonra találtunk. Az étkezőből egy fedett, télen is igénybe vehető kis télikert nyílik, ami családi, baráti kis találkozásokra kellemes helyszín lehet. A felújított otthon minőségi gépezetekkel és anyagokkal van ellátva.

eladó házak III. kerület

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)