Élj az egyetem közelében, új építésű otthonban!

Ha saját lakásban gondolkodunk, és nem akarunk nagy lázban lenni az utolsó pillanatokban, akkor már érdemes előre tervezni. Ha hosszú távra gondolkodunk és a jövőnket bebiztosítanánk, akkor érdemes olcsóbb, egyetem közeli lakások között keresgélni. Befektetői szemmel is érdemes körülnézni a piacon, tulajdonjog megszerzése után kiadásra is adhatjuk fejünket. Az új építésű projektek legtöbbje valami kedvezőt kínál, zöld környezetet, panorámát, de azt is figyelembe veszik, hogy közlekedési szempontból is kedvező legyen. A fiatal, első lakást keresőknek fontos lehet, az otthonuk egyetemhez, munkahelyhez való közelsége, hiszen nem mindegy, hogy mennyi időbe telik és hány átszállással jár, amíg eljutunk az intézményig.

Mindezeket a tényezőket figyelembe véve választottunk ki új építésű lakásokat Budapest különböző kerületeiből.

Hirdetés

Kezdjük a sokak által kedvelt XI. kerületben levő Elite Park lakóparkkal. A különleges kinézettel előrukkoló projekt változatos alapterületű lakásokat alakít ki, aminek belső terei a modern, piaci igényeknek is megfelelnek. A fejlesztés első ütemében kisebb alapterületű, fiatal pároknak, első lakást keresőknek és nagyobb baráti társaságok számára is kínálnak lakásokat. A BME, és az ELTE különböző karain tanuló diákoknak ez kedvező befektetés lehet.

XI. kerület új építésű lakások

Az egyre jobban fejlődő, szintet lépő  VIII. kerületben, a Csarnok negyed beruházása fogott meg. A belvárosi nyüzsgés, a jó közlekedés és a környék adta lehetőségek mind olyan tényezők, amik a fiataloknak nagyon csábító. Könnyen megközelíthető több egyetemi kar is, szabadidőnkben pedig  meglátogathatjuk a közeli fitness termet, mozit, éttermeket, beülőhelyeket. Első lakást keresőknek másfél, 2 szobás és ennél nagyobb lakásokat kínálnak.

VIII. kerületi lakások

Ebben a kerületben maradva egy másik beruházás is kedvező lakhatási feltételeket nyújthat. A Magdolna negyed beruházását magas technikai színvonal és igényes kialakítások jellemzik. Az igényeinknek megfelelően itt választhatunk kis garzonok és 100 nm feletti nagyméretű teraszos lakások között is. A központi elhelyezkedésének köszönhetően a város különböző részeivel az összeköttetés könnyedén lehetséges.

VIII. kerületi ingatlanok

A IV. kerületben a Metrodom Panoráma emelkedik ki különleges épületével a többi ingatlan között. A Szent István térhez kapcsolódva alkot egy új városrész-központot, ahol nem csak lakhatási feltételek adottak, hanem az üzletek, vendéglátóhelyek és irodák is igénybe vehetők. Mindemellett egy csodás dunai, városi kilátással és fás övezetekkel ajándékozza meg lakóit. A Károli Gáspár Egyetem jogi karát preferálóknak ez tökéletes lehet.

Metrodom panoráma

A Metrodomnak egy másik projektje, a IX, kerületi is megemlíthető a témában, hiszen a Vágóhíd, a Mester és a Máriássy utcák által határolt területen egy új, színes városnegyedet alkotnak majd. A City Home lakóparkban az eddig átadott 1122 lakást magába foglaló társasházak mellett üzletek, utcák, zöld parkokat és játszóteret alakítottak ki.

egyetem közeli lakások

© 2018 (v140.20181106)