Olyan pesti loftot mutatunk, hogy csak na!

Még mindig kínálja magát az a Duna-parti loft lakás, ami megállná helyét a világ több világvárosában is. Okos is, tágas is és nagyon izgalmas. Lessünk be!

A XIII. kerület ma az egyik legdinamikusabban fejlődő, legvágyottabb területe az országnak. A kínálatból az évezred elején tűnt ki egy projekt, a RiverLoft. Az eredetileg Neuschloss Kornél által tervezett százéves, védett épületet Tima Zoltán tervei alapján, a teljes átépítést követően, tíz éve adták át.

Jelenleg sincs hasonló adottságú épület Budapesten, ezért az indusztriális luxust keresők, ha nem kötnek kompromisszumot, akkor itt találnak otthonra. A legújabb ingatlan az egyik legnagyvonalúbb átalakítás a házban, ezt néztük meg közelebbről.

A lakás teljes átépítése most fejeződött be, egy második lakószint kialakításával. A tervezés, az anyagfelhasználás és a szakmunkák minősége eredményeképp olyan otthon született, amely reflektál a történeti hagyományokra, de a XXI. század technológiájával segíti a mindennapi életet. Az automatizált okos-otthon rendszer, a padlóba süllyesztett fűtőtest, a high-tech konyha, az extra borhűtő, a luxus fénytechnika, a biztonsági rendszer mellett a kreatívan kialakított életterek kényelmessé és praktikussá teszik a nagyvonalú életstílust.

A 153 négyzetméteres lakás minden egyes, igényesen kialakított szeglete tökéletesen illeszkedik az igazi loft hangulathoz. A csaknem 8 négyzetméteres, ritkaságszámba menő erkély tovább növeli a kényelmet. Minden egyes helyiségben érződik, hogy a tulajdonos jól megtervezett és igényesen kialakított otthont hozott létre. Több, mint négy méteres a belmagasság, jól átgondolt az alaprajz, egyediek a belsőépítészeti elemek és tényleg gyönyörűek a burkolatok. Mindemellett a házon belül uszodát, szaunát is igénybe vehetünk, továbbá tágas teremgarázs és portaszolgálat is működik. (X)

A cikk megjelenését támogatta a River Cottage Kft.


© 2021 (v150.202005)