Befektetésre is alkalmas lakások Debrecenben!

Debrecenben sok egyetemista megfordul, nem csak hazai diákok, hanem az erasmusos, vagy egyéb ösztöndíjakkal érkezők is folyamatosan keresnek kiadó lakást a városban. Befektetésre alkalmas, debreceni lakások választéka nagy, de most mi csak a 30 millió forint alatti otthonokat vettük szemügyre, ezekből választottunk ki 1-3 szobásakat. Az üzleti célból érdeklődő biztos megtalálják azt a lakást, amibe szívesen befektetnének és üzleti célból kiadásra bocsájtanák.

Az eladó lakások kategóriában, 30 millió alatt, ezeket az ingatlanokat választottuk ki.

Itt is van egy felújított, 1 szobás lakás, ami alkalmas lehet olyan bérlőnek, aki egyedül szeretne lakni. A  nagyszoba méretének köszönhetően akár két személy is lakhat itt, hiszen kialakíthatunk két 11 nm-es szobát is. Ez nem feltétlenül lenne bonyolult folyamat, a két ablak, két radiátor jelenléte megkönnyítené ezt.

eladó ingatlanok

Az Egyetem sugárúti, 2 szobás ingatlan felújítottan várja az új lakókat, ahol kicserélték a villany és vízvezetékeket, új a konyhabútor, meleg, nyári napokon pedig jól jön a klíma. A III. emeleti otthon nagyszerű választás pároknak és nagyon jó barátoknak-barátnőknek.

debreceni eladó lakás

Egy kiváló elhelyezkedésű 1+2 szobást is kiválasztottunk, ahonnan könnyen elérhető a villamos, iskolák és egyetemek is. Az 56 nm-es lakás otthont adhat olyan diákoknak, társaságoknak, akik összeköltöznének és együtt élnék át az egyetemi élet szórakoztató és fárasztó pillanatait.

eladó lakások debrecen

A következő otthon 3 különnyíló szobát kínál, amikhez loggia is tartozik. A Debrecen frekventált részén elhelyezkedő panellakás nem csak közlekedési szempontból kedvező, hanem azért is, mert közel vannak a boltok is. Ha kocsink is van, akkor a parkolást könnyen megoldhatjuk az utcán, ingyenesen.

eladó lakások Debrecen

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

© 2024 (v2.202102)