Ez legyen az én helyem!

Egyre elterjedtebb a nem hagyományos ülőhely. A nappaliban sokszor felfedezhetjük trendibbnél-trendibb kis ülőhelyeket, amik nagyon vonzóak lehetnek a fiatal vendégek körében. Sok hirdetést megnézve azt látjuk, hogy a kanapé, a fotelek mellett vagy helyett más kisebb-nagyobb méretű ülőhelyek vannak. A dizájn magazinokat lapozgatva is hasonló dísz elemeket fedezhetünk fel.

Lássuk, milyen stílusúakat találni az Otthontérkép.hu oldalon az eladó otthonok kínálatában.

A IX. kerületben, a körúttól néhány percre fekvő lakás nappalijában két különleges, falból lelógó kis ülőhelyet fedezhetünk fel. Kellemes délutáni perceket tölthetünk el ezekben a függőágyakban egy könyv mellett.

IX. kerületi lakás

Ebben a Vizivárosban levő lakásban egy hintaszék húzódik meg a sarokban, aminek kialakítása magazinba való. A kényelem adott, hiszen a fölöttünk levő polcokon ott vannak a könyvek, a természetes fény jól beáramlik, de este, a sötétben is egy karnyújtásnyira van a lámpa.

eladó lakások Budapest

A képen látható mozdítható kis négyzet formájú ülőhely is kedvező lehet. Ha szeretnénk, ez a bútordarab multifunkcionális lehet, asztalként is igénybe vehetjük. A pécsi lakásban jelenleg is így használják.

eladó panel

Ebben a kecskeméti lakásban ezt a bőrből készült kis párnácskákat is használhatjuk pihenésre. Ha szeretünk a földön ülni, vagy esetleg nagyobb vendég sereget fogadunk az ilyen kis ülőhelyek jó megoldások lehetnek.

eladó lakás Kecskemét

A híres babzsákfotel is jól mutathat a terekben, főleg hogy nagy kényelmet is nyújtanak. A VI. kerületi lakásban színében és méretében is megfelelő.

VI. kerületi lakások

© 2021 (v2.202102)