Lakás mellé kellemes, zöld környezet is jár!

Régi igazság, hogy költözéskor nemcsak az új lakást vesszük meg, hanem úgymond a környékét is. Az alapvető igények mellett a zöld környezet is fontos szempont, még ha a városban is keressük az új otthonunkat. Sokunk vágya, hogy az új lakásunk közvetlen környékén szabadidős tevékenységeket végezzünk, sportolási lehetőségek legyenek és zöld környezetben találjunk magunkat. A fent szerepeltetett feltételeket megszabva keresgéltünk most épülő társasházakat, célpontunk Budapest, annak környéke és a Balaton volt.

A XIV. kerületben, a Szugló utcában levő Paskal Rose kiváló környezetet kínál, a zöldövezeti és a nagyvárosi élet előnyeit ötvözi. A közelben fekvő családi házak, a zöld terek kertvárosi hangulatot teremtenek. Szabadidőnkben több lehetőség közül választhatunk, összeköthetjük a szórakozást, a hasznos időtöltéssel. A közeli Rákos-patak partján kerékpározhatunk, sétálhatunk, de a Mogyoródi úti -és az MTK sportpályát is látogathatjuk. A szomszédban a termálvízzel ellátott Paskál Gyógy- és Strandfürdő is a rendelkezésünkre áll.

XIV. kerületi új építésű lakások

A XIII. kerületben a Duna Terasz Premium lakóparknál elhelyezkedésének köszönhetően nagyszerű helyeket fedezhetünk fel. A közvetlen környezete zöld területekkel, jachtkikötővel és Duna-parttal ajándékoz meg, de elérhető távolságra van a Dagály Fürdő és a Margit-sziget is, ahol sportolni, piknikezni, sétálni is lehet. A család minden tagja megtalálhatja a maga igényeinek megfelelő pihenésre alkalmas helyet.

XIII. kerület

A III. kerületben a Forest Hill a zöld környezet mellett elég jó közlekedési feltételeket is kínál. A saját kertrészek és a parkosított közös kert is kedvező a gyerekeknek, hiszen szabadon, de mégis a szemünk előtt lehetnek. Rövid kirándulásokat is tervezhetünk a környező dombokon, hegyeken!

III. kerületi lakások

Távolabb a fővárostól épül a Gesztenyés lakókert. Az 5 lakótömböt magába foglaló lakópark Bicske városának belterületén van, egy több mint 1 hektáros, gesztenye és nyárfákkal teli területen. Pozitív dologként megemlítenénk az itt található akácfa játszóteret, ahol a gyerekek a lakásuk közvetlen közelében ismerkedhetnek és játszhatnak együtt. Családi program lehet a közelben található halastónál való kikapcsolódás.

Bicske lakások

Biatorbágyon, a Tópark beruházás modern, zajmentes otthonokat tár elénk, ahol a természeti adottságokat kihasználva kedvenc időtöltéseinket élvezhetjük. A tó és a sétány esztétikai és funkcionalitását nézve is kedvező. Ha egy kicsit távolabb mennénk, Biatorbágy környékén még túrázhatunk is. A főváros, a Balaton és a Velencei-tó közelsége is kiemelkedően fontos szempont!

Biatorbágyi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

© 2024 (v2.202102)