Lakás mellé kellemes, zöld környezet is jár!

Régi igazság, hogy költözéskor nemcsak az új lakást vesszük meg, hanem úgymond a környékét is. Az alapvető igények mellett a zöld környezet is fontos szempont, még ha a városban is keressük az új otthonunkat. Sokunk vágya, hogy az új lakásunk közvetlen környékén szabadidős tevékenységeket végezzünk, sportolási lehetőségek legyenek és zöld környezetben találjunk magunkat. A fent szerepeltetett feltételeket megszabva keresgéltünk most épülő társasházakat, célpontunk Budapest, annak környéke és a Balaton volt.

A XIV. kerületben, a Szugló utcában levő Paskal Rose kiváló környezetet kínál, a zöldövezeti és a nagyvárosi élet előnyeit ötvözi. A közelben fekvő családi házak, a zöld terek kertvárosi hangulatot teremtenek. Szabadidőnkben több lehetőség közül választhatunk, összeköthetjük a szórakozást, a hasznos időtöltéssel. A közeli Rákos-patak partján kerékpározhatunk, sétálhatunk, de a Mogyoródi úti -és az MTK sportpályát is látogathatjuk. A szomszédban a termálvízzel ellátott Paskál Gyógy- és Strandfürdő is a rendelkezésünkre áll.

XIV. kerületi új építésű lakások

A XIII. kerületben a Duna Terasz Premium lakóparknál elhelyezkedésének köszönhetően nagyszerű helyeket fedezhetünk fel. A közvetlen környezete zöld területekkel, jachtkikötővel és Duna-parttal ajándékoz meg, de elérhető távolságra van a Dagály Fürdő és a Margit-sziget is, ahol sportolni, piknikezni, sétálni is lehet. A család minden tagja megtalálhatja a maga igényeinek megfelelő pihenésre alkalmas helyet.

XIII. kerület

A III. kerületben a Forest Hill a zöld környezet mellett elég jó közlekedési feltételeket is kínál. A saját kertrészek és a parkosított közös kert is kedvező a gyerekeknek, hiszen szabadon, de mégis a szemünk előtt lehetnek. Rövid kirándulásokat is tervezhetünk a környező dombokon, hegyeken!

III. kerületi lakások

Távolabb a fővárostól épül a Gesztenyés lakókert. Az 5 lakótömböt magába foglaló lakópark Bicske városának belterületén van, egy több mint 1 hektáros, gesztenye és nyárfákkal teli területen. Pozitív dologként megemlítenénk az itt található akácfa játszóteret, ahol a gyerekek a lakásuk közvetlen közelében ismerkedhetnek és játszhatnak együtt. Családi program lehet a közelben található halastónál való kikapcsolódás.

Bicske lakások

Biatorbágyon, a Tópark beruházás modern, zajmentes otthonokat tár elénk, ahol a természeti adottságokat kihasználva kedvenc időtöltéseinket élvezhetjük. A tó és a sétány esztétikai és funkcionalitását nézve is kedvező. Ha egy kicsit távolabb mennénk, Biatorbágy környékén még túrázhatunk is. A főváros, a Balaton és a Velencei-tó közelsége is kiemelkedően fontos szempont!

Biatorbágyi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

© 2024 (v2.202102)