Balaton: lakásszemle szezon előtt, tessék válogatni!

Visszavonhatatlanul közelít a tavasz, amikor már egyre szívesebben merészkedünk le a Balatonra. A tó körül nemcsak családi házakban találhatjuk meg nyugalmunkat, hanem régi és az új lakások között is rábukkanhatunk olyanra, ami remek második (vagy akár fő) otthonunk is lehet.

Amikor új otthon után keresgélünk, még a Balaton körül is, érdemes elgondolkodni, hogy új építésű vagy használt lakást válasszunk-e. A tavasz közeledtével most a tó különböző pontjairól hoztunk eladó lakásokat, amik vagy a belvárosi élettel, vagy panorámával ajándékoznak meg. Az alább fellelt, igényes lakások Balatonfűzfőről, Siófokról, Balatonfüredről és Balatonföldvárról valók.

Új építésű lakás Balatonfűzfőn

A Balaton észak-keleti csücskében található Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark a káprázatos vízparti, modern otthonok mellett, álomszép panorámát is nyújt. Az épületeket a Balaton parti vadregényes erdő és a védett nádas öleli körül, ami kikapcsolódási szempontból igen kedvező. A hét különálló épületben stúdió lakások és nagyobb, családoknak megfelelő otthonok lesznek. Az energiahatékony, korszerű lakások garantálják az otthon töltött percek minőségét.

eladó lakások Balaton

Balaton északi része

A használt lakások közül Balatonfüreden választottuk ki ezt a következő, központi elhelyezkedésű panellakást. A negyedik emeleten található 3 szobás otthon erkélyéről csodás a kilátás, ráláthatunk a Balatonra és Tihanyra. Forró nyári napokon jól jöhet a kitekerhető napellenző, a klíma és a bogarak ellen a szúnyogháló.

Balatonfüredi lakások

Új projekt a déli parton

Siófokon a Luxus Siófokon elnevezésű projekt  kétkétszintes épületben kínál 4-4 luxuslakást. A változó alaprajzú otthonok kisebb-nagyobb családok számára, de befektetés szempontból is megfelelők. A parkosított, fákkal teli kert a lakók számára biztosítja a privát szférát, itt a gyerekek is nyugodt, biztonságos környezetben lehetnek.

eladó lakások Siófok

Balatonföldvár szívében egy első emeleti, keleti tájolású otthonra bukkantunk, amiben 3 szoba, 2 gardrób, 2 fürdő vehető igénybe.

Innen sétatávolságra esik a Balaton és a fontosabb bevásárlási lehetőségek. Az otthon lakhatási, de üzleti célból is szerencsés az elhelyezkedésének köszönhetően.

felújított lakások

© 2021 (v150.202005)