Pécel kincsei, a családi házak kínálatából!

Pest megyei városok is nagy figyelmet kapnak mostanában, főleg ha könnyen megközelíthető és aránylag időben is kedvező Budapestről kijutni. Mi most Pécel városát választottuk ki, ami körülbelül félórányira van a fővárostól. Vannak akik bevállalják az ingázást, de ott élni álmaink házában is jó lehet. Körülnézve megakadt a szemünk néhány szépen kivitelezett családi fészken.

A kiválasztott ingatlanok mind 90 millió forint alattiak, ezek között találunk olcsóbb és drágább, a maximális összeghez közel levő darabot is.

Magas színvonalú, minőségi anyagokkal felépült és berendezett 5 szobás ingatlan a gyűjteményünk legdrágább otthona. Nagycsaládosok részére kedvezők a kialakított terek, az elosztás és a kert mérete. Az amerikai konyhás-étkezős nappali kiegészül egy 56 nm-es terasszal is, ahol nyári napokon kikapcsolódhatunk.

Házak Pest megye

Egy 1600 nm-es ősfás, rendezett kertben találtuk ezt a 6 szobás, belső szinteltolásos, dupla garázsos otthont. A kert buja növényzetének köszönhetően az intimitás és a hangulat biztosított. A prémium házhoz, extrák is tartoznak: víztisztító rendszer, speciális riasztó-rendszer, mosókonyha, műhely és egy infraszauna.

eladó házak Pécel

Pécel Apáca dombján egy bámulatos panorámás, exkluzív otthon kínál otthonos tereket. Az alsó szinten levő átriumos amerikai konyhás nappali kinézete ellopja a figyelmet. A lenti részen még két hálószoba, fürdő, kamra helyezkedik el, az emeleten pedig további három hálószobát és zuhanyzós fürdőt találunk. Az igényes otthont aszfaltos úton közelíthetjük meg.

pécel családi házak

A város közkedvelt részén fekvő, 2016-ban épült sorház az ott lakóknak első és hátsó kertet is kínál. A ház kialakításakor minőségi anyagokat használtak fel, amik még értékesebbé teszik ezt. Az 82 nm-es újszerű ingatlan dobtetőn található, innen szép helyekre is kirándulhatunk.

eladó családi házak

Válogatásunk legolcsóbb otthona tágas tereket nyújthat kisebb családoknak, ez köszönhető a 28 m2-es amerikai konyhás nappali-étkezőnek és a két félszoba egybenyitásából nyert közel 20 nm-es hálószobának, ami igény szerint visszaalakítható. A nagyszerű látványt a nappaliból kilépve, a teraszon is tapasztalhatjuk.

péceli házak

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)