Pécel kincsei, a családi házak kínálatából!

Pest megyei városok is nagy figyelmet kapnak mostanában, főleg ha könnyen megközelíthető és aránylag időben is kedvező Budapestről kijutni. Mi most Pécel városát választottuk ki, ami körülbelül félórányira van a fővárostól. Vannak akik bevállalják az ingázást, de ott élni álmaink házában is jó lehet. Körülnézve megakadt a szemünk néhány szépen kivitelezett családi fészken.

A kiválasztott ingatlanok mind 90 millió forint alattiak, ezek között találunk olcsóbb és drágább, a maximális összeghez közel levő darabot is.

Magas színvonalú, minőségi anyagokkal felépült és berendezett 5 szobás ingatlan a gyűjteményünk legdrágább otthona. Nagycsaládosok részére kedvezők a kialakított terek, az elosztás és a kert mérete. Az amerikai konyhás-étkezős nappali kiegészül egy 56 nm-es terasszal is, ahol nyári napokon kikapcsolódhatunk.

Házak Pest megye

Egy 1600 nm-es ősfás, rendezett kertben találtuk ezt a 6 szobás, belső szinteltolásos, dupla garázsos otthont. A kert buja növényzetének köszönhetően az intimitás és a hangulat biztosított. A prémium házhoz, extrák is tartoznak: víztisztító rendszer, speciális riasztó-rendszer, mosókonyha, műhely és egy infraszauna.

eladó házak Pécel

Pécel Apáca dombján egy bámulatos panorámás, exkluzív otthon kínál otthonos tereket. Az alsó szinten levő átriumos amerikai konyhás nappali kinézete ellopja a figyelmet. A lenti részen még két hálószoba, fürdő, kamra helyezkedik el, az emeleten pedig további három hálószobát és zuhanyzós fürdőt találunk. Az igényes otthont aszfaltos úton közelíthetjük meg.

pécel családi házak

A város közkedvelt részén fekvő, 2016-ban épült sorház az ott lakóknak első és hátsó kertet is kínál. A ház kialakításakor minőségi anyagokat használtak fel, amik még értékesebbé teszik ezt. Az 82 nm-es újszerű ingatlan dobtetőn található, innen szép helyekre is kirándulhatunk.

eladó családi házak

Válogatásunk legolcsóbb otthona tágas tereket nyújthat kisebb családoknak, ez köszönhető a 28 m2-es amerikai konyhás nappali-étkezőnek és a két félszoba egybenyitásából nyert közel 20 nm-es hálószobának, ami igény szerint visszaalakítható. A nagyszerű látványt a nappaliból kilépve, a teraszon is tapasztalhatjuk.

péceli házak

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)