Egész jó kis és nagy panelek Budapestről!

A panelek rengetegéből néha nehéz kiválasztani azt a kinézetre és méretre is megfelelőt, ami még elhelyezkedése szempontjából is kedvező. A panelekről elhíresült kerületek különböző állapotban levő lakásokat kínálnak, ilyenkor azt kell eldönteni, hogy belevágunk ebbe vagy sem, az előítéleteket félretesszük, vagy tovább keresgélünk. A panelek sem az olcsóságukról híresek, csak 25 millió forint körül találunk olyan otthonokat, amik még jó állapotban is vannak.

Lássuk milyen panellakásokat találtunk a különböző kerületekben!

A budapesti panelek közül sokat Kispesten találunk, ezek között nézelődtünk, amikor erre az 53 nm-esre rátaláltunk. A III. emeleti, 1+2 szobás ingatlan teljes körű felújításon esett át, ami a villany-vízvezetékekre, radiátorokra, nyílászárókra, burkolatára és konyhabútorra is kiterjedt. Közel vannak a villamosok, a buszok, de a bevásárlási lehetőségek is.

eladó panelek Budapest

A XIV. kerületből egy csodaszépen kinéző 3 szobás panellakást választottunk ki. A hatalmas étkező, a tágas terek megfelelők lehetnek nagyobb családoknak is. A méretesebb ablakok lehetővé teszik, hogy a napsütéses terek feldobják az otthon töltött perceket. A gardrób segít abban, hogy kényelmesen elférjünk a lakásban, főleg, hogy ha a gyerekek játékait, ruháit is el kell pakolni.

felújított ingatlanok

A XXI. kerületben, Csepel közkedvelt részén, a Völgy utcában levő 4 emeletes panel második emeletén egy 55 nm-es jó állapotú ingatlan is otthonos tereket biztosít lakóinak. A lakás fekvésének köszönhetően élhető, világos tereket nyújt, a beépített gardróbok, pedig segítik a tárolást. A környék infrastruktúrája kiváló és számtalan kikapcsolódási lehetőség is adott.

XXI. kerületi lakások

A III. kerület közkedvelt térségében, egy panelprogram keretén belül felújított házban, egy 1+2 szobás, jó beosztású, erkélyes lakás is jó választás lehet. A korszerűsítés során figyelmet kaptak a burkolatok, a radiátorok, a nyílászárók, és a redőnyök is. Kiváló közlekedési feltételek mellett a család kellemes délutánokat tölthet a közeli parkban, játszótéren, de az óvodába-iskolába járás miatt sem kell aggódni, hiszen ezek az intézmények is mind a közelben vannak.

felújított panel

Pesterzsébet egyik csendes környéken levő panellakás nagyszerű példa egy esztétikusan felújított lakásra. A VII. emeleten fekvő 62 nm-es otthon kialakításakor egyedi belsőépítészeti megoldásokat használtak, amiket felfedezhetünk, ha megnézzük a képeket. A környezet gazdag, játszóterek, zöld parkok, intézmények, boltok, de autóval 5 percre elérhető az Ikea, Kika, játszóházak, éttermek és egyéb nagyobb üzletek is.

eladó lakások Budapest

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)