Egész jó kis és nagy panelek Budapestről!

A panelek rengetegéből néha nehéz kiválasztani azt a kinézetre és méretre is megfelelőt, ami még elhelyezkedése szempontjából is kedvező. A panelekről elhíresült kerületek különböző állapotban levő lakásokat kínálnak, ilyenkor azt kell eldönteni, hogy belevágunk ebbe vagy sem, az előítéleteket félretesszük, vagy tovább keresgélünk. A panelek sem az olcsóságukról híresek, csak 25 millió forint körül találunk olyan otthonokat, amik még jó állapotban is vannak.

Lássuk milyen panellakásokat találtunk a különböző kerületekben!

A budapesti panelek közül sokat Kispesten találunk, ezek között nézelődtünk, amikor erre az 53 nm-esre rátaláltunk. A III. emeleti, 1+2 szobás ingatlan teljes körű felújításon esett át, ami a villany-vízvezetékekre, radiátorokra, nyílászárókra, burkolatára és konyhabútorra is kiterjedt. Közel vannak a villamosok, a buszok, de a bevásárlási lehetőségek is.

eladó panelek Budapest

A XIV. kerületből egy csodaszépen kinéző 3 szobás panellakást választottunk ki. A hatalmas étkező, a tágas terek megfelelők lehetnek nagyobb családoknak is. A méretesebb ablakok lehetővé teszik, hogy a napsütéses terek feldobják az otthon töltött perceket. A gardrób segít abban, hogy kényelmesen elférjünk a lakásban, főleg, hogy ha a gyerekek játékait, ruháit is el kell pakolni.

felújított ingatlanok

A XXI. kerületben, Csepel közkedvelt részén, a Völgy utcában levő 4 emeletes panel második emeletén egy 55 nm-es jó állapotú ingatlan is otthonos tereket biztosít lakóinak. A lakás fekvésének köszönhetően élhető, világos tereket nyújt, a beépített gardróbok, pedig segítik a tárolást. A környék infrastruktúrája kiváló és számtalan kikapcsolódási lehetőség is adott.

XXI. kerületi lakások

A III. kerület közkedvelt térségében, egy panelprogram keretén belül felújított házban, egy 1+2 szobás, jó beosztású, erkélyes lakás is jó választás lehet. A korszerűsítés során figyelmet kaptak a burkolatok, a radiátorok, a nyílászárók, és a redőnyök is. Kiváló közlekedési feltételek mellett a család kellemes délutánokat tölthet a közeli parkban, játszótéren, de az óvodába-iskolába járás miatt sem kell aggódni, hiszen ezek az intézmények is mind a közelben vannak.

felújított panel

Pesterzsébet egyik csendes környéken levő panellakás nagyszerű példa egy esztétikusan felújított lakásra. A VII. emeleten fekvő 62 nm-es otthon kialakításakor egyedi belsőépítészeti megoldásokat használtak, amiket felfedezhetünk, ha megnézzük a képeket. A környezet gazdag, játszóterek, zöld parkok, intézmények, boltok, de autóval 5 percre elérhető az Ikea, Kika, játszóházak, éttermek és egyéb nagyobb üzletek is.

eladó lakások Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)